Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

kaqkk007

Amit linkeltél az csak a bemenetek beállítása ( a végálláskapcsolók) keresd meg a kimenetek beállításának az "ablakát"

kaqkk007

Megnéztem a kezelési útmutatót de vmár a képen is látszik : neked a step dir kimenetekkel semmi dolgod mert a csokikra közvetlenül a steppermocikat kell kötnöd , nem is vezették ki a panelról a step-dir kimeneteket(közvetlenül a motormeghajtókra csatlakoznak ...

hostya

Úgy érzem, ez megint egy képzavar...[#nemtudom]

Kérlek olvass vissza egy kicsit a témával kapcsolatban...

Nem én kérdeztem.., én csak válaszoltam © San-T -nak, a #28938_ra.   :) [#wave]  

Kristály Árpád

Halihó Otako!

Köszönöm felajánlásod!

Ami megdöbbentet az, hogy a két vas között minimális az eltérés és mégis dupla teljesítményt hoztak ki...persze lehet, hogy csak papíron...mert a cimke mindent elbír...mérve nem lett....

[#worship][#worship][#worship][#integet2]

kaqkk007

Hoppá! Megint mellényúltam bocsi, de reméljük a címzett is elolvassa.  

kaqkk007

De legalább igaz rám is a téma címe ! [#falbav]

Rabb Ferenc

A vasmag keresztmetszete a teljesítmény négyzetgyökével arányos. (Lásd  © Révész Richárd linkjét a #28946-ben)

Tehát dupla teljesítményhez csak kb 1,41-szeres vaskeresztmetszet kell.

3vv2btrhv

Kinek van már Win10 a gépén , nem merem telepíteni ( legális )

kaqkk007

Nekem és a 3 fiamnak tedd fel nyugodtan  

kaqkk007

vazze nem nyomtam a válasz gombot ...

3vv2btrhv

b4nm7gjvr

Ha rám-hallgatsz a win7 mellé rakod fel és ha nem tetszik akkor simán letörlöd!
Nekem speciel nem tetszik mert más a kezelő felülete....

000000000

Teljes vasmag szalag tipus ismeretében lehet meg közelitöen számolni....
Ezt profi tekercselök is csak több széria után tunak is csak következtetni mikor lesz valos meg közelitö étékü toroid trafo gyártáskor...

6rk75uezn

Sziasztok.
Valaki használ ilyen korongot?kiváncsi lennék az éltartóságára (persze egy márkásabb korong esetén).Alun biztos van aki használta már de acélnál?