Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sasi

Szia Gábor!

Talán azért lehet jó féktárcsának, mert martenzites szerkezetű rozsdamentes acél ez az anyag.

Kelepeisz Lajos

Jó kérdés, sajnos az említett holo matrica miatt ezt nem tudtuk megnézni,de mindegy is, úgy néz ki hogy a kolléga rendel hozzá egy trafót.

3vv2btrhv

Kéne nekem e-mailben H1 vezérlőhöz a Mach3 konfig file , időm nincs rá hogy megcsináljam . Már csak ez hiányzik a digitalizálóm forgatójához .

guliver83

Itt van leírás ha az jó.

http://www.cnc.emiter.hu/H2.htm" TARGET=_fnew>Link

dcsaba

A rozsdásodás zavarna a legkevésbé. Olyan anyagra lenne szükség ami alkalmas féktárcsának. Szívós, kopásálló, nem hajlamos repedésre és bírja a súrlódásból adódó hősokkot.

guliver83

Akkor csináld féktárcsából!

fisrcxuk3

Zuglóban,a Várna utcában van egy maszek féktárcsa és fékdobkészítő !Talán tud segíteni.

000000000

Sziasztok!
Adott egy cnc gép tb 6560-as vezérlővel.  
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem tudok 30 % nál gyorsabban dolgozni vele akkor beállítás kérdése lehet? Minek kellene utánaolvasnom? Vezérlő tb6560, Mach 3.

gab27

Minek a 30%-ánál? És mit jelent az, hogy "dolgozni"? Itt olyan kifejezéseknek kéne állnia, mint "üresjáratban" vagy legalább "terhelés alatt"...

Elég sok oka lehet.

000000000

Értem, elnézést az építéshez és a beállításhoz nem értek. A mach3 ban lehetőség van ha jól emlékszem fade rate állításra. Ha terhelés alatt ezt az értéket 30 % nál magasabbra állítom, akkor téveszt a gép..

kzoli

Nézzd meg, hogy minden kábel rendesen csatlakozik-e a vezérlőhöz/géphez. Nálam egyszer az LPT kábel nem volt rendesen a helyére pattintva. Olyan volt mintha nem lett volna erő  motorokban vagy szorult volna a mechanika. Miután rendesen rögzítettem  a kábelt, teljesen megtáltosodott a masina.
Egy próbát megér!

000000000

remrendes

Ha meg aktualis a problema, irj ram es leszimulaljuk. :)

smalla

Van nekem több http://cnctar.hobbycnc.hu/smalla/IMG_20160223_072250.jpg" TARGET=_fnew>ilyen enkóderem
A javításhoz az optikát szétszedtem. Az összerakása sajnos nem triviális, már eltököltem vele pár órát, de nem sikerült jól beállítani, van ennek valami trükkje? Hogy csinálják ezt a nagyok?

jani300