Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jgg8y2a4g

Nemszámít, lényeg hogy írjon valamit, az hogy a fele baromság az mindegy....[#nevetes1][#nevetes1] (emberünk sportban nem nagyon van otthon...)

000000000

Prediktív szövegbevitel megtréfált.  
Akkor CSAK neked helyesen: baseball ütő.
Ha nem hiszed milyen kipróbálhatod, végül is csak 9000 volt és van benne kraft !

000000000

A majomkirályfi is megjött ? [#hehe]

000000000

000000000

Még jó, hogy van kire fogni!

000000000

Igen ez is miattad volt kárászka [#hehe]

jgg8y2a4g

Ja a sem tényleg kimaradt, nyelvtudásban sincs a toppon. Most hirtelen nem is tudom, hogy annó szakmunkásban volt-e nyelvoktatás. Gimiben, meg középiskolában volt, dehát érettségije nem mindenkinek van ugyebár... [#nevetes1]

Rabb Ferenc

k0iuitfzy

Sziaszotk!

Már több helyen is jelezték, hogy meg fog szünni valamelyik tárhely. A sok hasznos képek, stb-k engem is érdekelnének.
Le tudja valaki írni, hogy lehetne egyszerűen lementeni mind?
Ne kelljen egyesével mind mentegetni.
Esetleg ezt a fórumot is le lehet valahogy menteni?

Lóri

r5y7cufaj

Sziasztok!

Van egy felületi rozsda "csípte" tolómérőm. Van valami jól bevált módszeretek,hogy szedjem le róla s, hogy kerüljem el az ismételt felületi rozsdásodást?  
{És köszönöm, de nem akarom olajban tárolni a tolómérőt! :) }

Szalai György

Nekem a fékolajos ecsetelés vált be eddig ilyesmire.
Darabokra szedve konzerválható keményebb gépzsírban, vagy parafinban.

b4nm7gjvr

r5y7cufaj

keri

A rozsdát acélgyapottal tudod szépen ledörzsölni róla. A WD40-et én is tudom javasolni...de amúgy tárold olajban :)))) nem muszáj tocsognia, le lehet törölni, elég ami így rajta marad, de mindenképpen ajánlott a száraz helyen tárolás.

csakyt

Ki tud nekem abban segíteni, hogy mit jelent az, hogy Femig. Mit jelentenem ezek a típusok, hogy mig, mag.