Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Elkápráztató hatása van.

000000000

Ha bemegy akkor van egy rendszer ami száraz füsttel borítja el a helységet pillanatok alatt.
Ehhez beltérre be kell tenni két kültéri 120dB-es hangjelzőt és pár stroboszkópot.
Egyszerűen azt se tudja hol jött be, de hogy az orra hegyéig se lát az is biztos !
Totális koordináció vesztés.

jani300

Amikor már sokadszor jött vissza a görény , mérgembe csináltam a kerítésre belülről szénatartót a kecskéknek . (hát véletlenül ferdén sikerült elvágni a 12 es betonvas végét )
Közben rájöttem hogy ott nem is lehet kecskét tartani :)
A roti is szép nagy már ...
De igazából botlódrótot szeretnék , ami kihúzza a sörétes megfeszített ütőszege elől a csapot .
Sajnos azért valószínűleg sokat kellene gugolni :( De a bizonyítás elmaradna ...
Durvának tűnik , de helyben bontották ki a gázkazánból meg trafókból a vörösrezet !

KoLa

[#eljen]Na! erre itt! mifelénk, is szükség lenne!

ywrxkjjky

Valószinű egy mozgásérzékelős telefonhivós riasztót veszek,lessz ami lessz!

ywrxkjjky

Vagy a piacon egy sörétest!  
Ha belepusztul menyit engednek el a büntetlen előélet miatt?

000000000

Van emberre is villanypásztor !
Elektromos kerítés név alatt fut.
Olyat odavág mintha basketball ütővel simogatnák meg az illetőt úgy rendesen :D
És mivel földelődik egyből megszólal a riasztás is.  
Tehát ha okoskodni próbál vele akkor is jelezni fog.

000000000

Annyit kapnál érte mint egy rendes emberért, tehát nem éri meg.
Mert ezt előre kitervelt aljas indokkal való emberölésre is ki tudják kerekíteni, az meg életfogytos.
Tehát úgy kell csinálni, vagy mozgásképtelen legyen vagy többet meg se forduljon a fejében, hogy újra megpróbálja.
Az elég xar ha egy 10 báros "robbanó tartály" az ajtó felfeszítése után egy 2 méteres 2"-os csőből televeri darált csilivel [#hehe]
Utána ott 5 percig a közelbe nem lehet menni !

7ribea2ss

Ami most üzemel azt én csináltam 16 méterig jó. Aztán kezdtem körülnézni a neten és találtam egy  céget az Alam kuckót ahol 8000.- Ft-ért 40 méterest lehet kapni, de van 100 m-is. Én meg kínlódtam vele egy hétig. Ráadásul felkínáltak potom pénzért hibás sorompókat, amik javíthatók.
Így vettem egy 40 m-est és két hibássat.

jani300

Éjjel , ha van rá engedélyed , szerintem nem probléma , már .
A biztonságos használat feltételeire  figyelni kell .

000000000

Őrségbe mindig azt mondták 9-es irányzékkal lábon, ha nem tud tanúskodni azt mondasz amit akarsz :)  

7ribea2ss

Lehet kapni paprika srayt, amit egy elektromágnessel működésbe lehetne hozni. Ezen még gondolkodom. Egyébként kapható 18 mm-es gumilövedékes fegyver, ami nem engedély köteles és a lakótelepi szobaajtót 4 m -ről szétépi.

jani300

Ez a csili , ez tetszik .
Csak ha elfelejti az ember hatástalanítani , az kellemetlen lehet .
Egyébként egyet rajtakaptunk , de az utcán már rájöttem hogy gáz lehet belőle és csak kicsit rugdosódott meg . Reggel visszajött mikor nem voltam ott . Harmadszor bemászott egy kis ablakon , ami még nem volt berácsozva ,más minden . Másik kettőt , kiderítettek a rendőrök , de nem lett meg semmi .
És akkor az ember legyen humánus , talán még sajnáljam is szerencsétleneket !

jani300

Sajnos a spiáter anyag miatt nem tartósak :(
Egyébként a botlódrót egy vaklőszerrel kombinálva ,szerintem elég sokkoló , és megfelelő jelzést is ad .
De nem lehet szerintem állandóan résen lenni .
Nekik meg semmi más dolguk nincs ráérnek kivárni , megette a fene .

xg2w6ib9x

Megint sikerült jó nagyot mondani:
"Olyat odavág mintha basketball ütővel simogatnák meg"
A basketball kosárlabdát jelent, azt meg nem ütővel szokták játszani...