Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha nincs kitéve az összes bejáratra, kamerával megfigyelt terület, és ama véletlen történik, hogy a felvétel alapján elkapják a tettes tetteseket a bíróságon nem fogadják el bizonyítékként.
Tehát itt az elkövetőnek jogai az áldozatnak csak esélyei vannak !  

ywrxkjjky

A kutyákat könnyen kivédik!
Lézer érzékelősről még nem hallottam,bővebben lehet valamit róla?

000000000

Infra kapuk a sarkokban.
Fény megszakad, riaszt.

u3xrz0cut

Körben lézer, ha megszakad , riaszt. De ezt helyileg kell kiokoskodni, hogy ne a tuja ága szakítsa meg, ha szél van. a tükröket álcázni kell, vagyis ildomos. a legjobb sziklakertben, vagy valami virágtartóban elrejteni őket.Meg kell próbálni. Átugrani a kerítésen, hova érkezel, milyen messze van az épület a határtól, stb.

000000000

Francia biztonságtechnika cégnek volt egy kerítés védelme ami 70-100 méter védett le ipari tisztaságú kapszaicin-el .  
Az ér valamit mikor leköpi és a saját hányásába és ürülékébe fetreng magzatpózban.  
Utána a haverjai is tizszer meg gondolják, hogy átmásszanak.  [#hehe]

ywrxkjjky

Hát igen ott magántulajdon itt nemigazán,az nem jön be az udvarba/házba aki nem akar ,mert nem csinálhatsz vele semmit,ha észreveszed,hogy pakolna max megkéred,hogy távozzon
 mert kihivod a rendőrsége!(rosszbiában)
Amerikában először lelövi csak utána hivja a rendőröket és ott ez természetes!

000000000

Pécs melletti helyen kellet kialakítani vámszabad területet.  
Ott nyomsáv volt és Orosz katonai Umirsz mikrohullámú eszközöket szereltünk fel.
Onnan nem is vittek ki semmit a színes bőrűek !
Pesten a Zmax árulta ezeket.

u3xrz0cut

Itt fészkesfehérváron az IBM-ben felvételkor kérdezte a hiperpigmentált, hogy van-e réz. Mondták neki, hogy van, de nem lehet kivinni. Erre a geci, majd kilövöm csúzlival a kerítésen a gazsinak...Erre volt esze a gecinek!!!

000000000

Feliratok a kutyás házak kapuján:

Bodri 6 másodperc alatt gyorsul százra. És Te?
Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem térünk át semmilyen hitre. És ezt a kutyák is tudják.
Csöpike sem vegetáriánus!
Kutya : Betörő - 15 : 0
Nyugi, csak az eleje harap!
Amputációt és alakformálást vállalok. Próbád ki. Gyere be csengetés nélkül!
A kutyák szabadon mozognak, Ön szabadon dönt!
Kedves betörő! A kutya mindenkit beenged, a gond kifelé jövet kezdődik.
Ne félj a kutyától! Ha csengetés nélkül jössz be, előbb lőlek le, minthogy a kutya megharapna!
A farkaskutya veszélyes, a másiktól meg még én is félek!

u3xrz0cut

Na elég volt, mert a semleges meg kihal.

t5kzsyyvh

sajnos a politikusok ellen sem a kutya sem a lezer sem a kamera nem ved...

000000000

Láttál már 1.5 literes dobozos őszilét ami 12 kilós ?
Ugyanezen a helyen emberünk miután lecsupaszolta levagdosta réz kábelt doboz hosszra a és szépen bedobálta a kupaknál és berázogatta hogy nem is zörgött.  
De az őrök kiszúrták ám, többet nem kellet neki bejönnie a területre!

7ribea2ss

Én egy kicsit túlzásba vittem a műhelyem védelmét. Az ablakokon (4 DB) biztonsági fólia , felér egy 10 mm-es ráccsal, Kőrben infra sorompó, a sugara nem látható. És passzív infra mozgás érzékelők a helységben, arra az esetre ha mégis sikerülne bejutni. Nincs sziréna, egy adó - vevő jelzi a lakásban a betörési kísérletet. Ezt követően egy lehengerlően nagy fényerejű lámpával egy zöld lézerrel és egy vasvillával jobb belátásra bírom a betörőt. Volt már kísérlet akkor elegendő volt egy erőteljes felszólítás. A lézer csodákra képes több 10 méterről harcképtelenné teszi a betolakodót.

ywrxkjjky

Hol vetted az infra sorompót?

Csuhás

A lézer hogy hat? Elvakít, vagy éget is?