Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

JSC,
mint tudjuk, az elektromos szerkezetek füsttel működnek, mert ha elszáll a füst, akkor nem működik tovább...  

lari

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy HP nc6000 laptopom, aminek zárlatos lett az alaplapja. Kaptam egy másik alaplapot, ami bekapcsolás után a következő jelenséget produkálja:
Monitron elindul valamiféle memória számlálás... ha ESC-el megállítom, akkor a következő felirat jelenik meg: "162-system options not set"
"F10=ROM Based seup"
Ezután a gép kikapcsol.
F10 lenyomására sem történik semmi, Biost nem tudom elérni.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám életrekelteni ezt az alaplapot?

50vczszyp

Közben kiderült, hogy nem(csak) a kondi szállt el, hanem a tekercs is zárlatos...

000000000

Sziasztok. Új fiú vagyok. Vettem egy hobbi marógépet, sajnos még nem tudtam elindítani mert jelenleg a motorok tulmelegednek a vezérlő MACH 3
sajnos nem tudom hol kell megoldani a problémát.Debreceni vagyok.
Nagyon megköszönnék bármilyen segítséget.

svejk

Talán először az eladót kellene kérdezned...

besirkyjh

Szia  

Lehet szomszédok vagyunk ? :)  
Ha gondolod szivesen segitek !

Irj vagy hivj : 30 hatnyolcvan 6878

keri

Alapvetően a tartó áramot és áramot kell beállítani a meghajtón, valamint a MACH-ben a sebesség, gyorsulás, felbontás értékeket a "motor tuning" menü alatt.

De azért sok féle meghajtó van ami más okosságot is tud típustól függően, illetve ahogy Svejk mondja, ha komplett gépet vettél akkor az eladó jó volna ha befejezné a munkáját.

000000000

Köszönöm a segítségeteket, nagyon kedvesek vagytok.Sikerült a gépemet tökéletesen beállítani a Kulcsár Zoli segítségével, akinek ezen  a fórumon is szeretnék köszönetet mondani.

000000000

Szevasztok!Bekaptam a google chromeba qvo6 vírusnak tűnő valamit.Amikor elindítom a chromet mindig ez a kereső ugrik be az első lapon.A beállítások menüben,bővítményekben nem szerepel.A regisztri beállításokból már kitöröltem. Vírusirtó programok nem látják.Nagyon ragaszkodó,hogyan tudnék megszabadulni tőle?[#boxer]A rendszert nem szeretném újra telepíteni.

xfg6v697j

Bár mitől ami feltelepül,a rendszervisszaállítással meg lehet szabadulni.
Nekem ez a tapasztalatom.

e3h0cv4ph

Sziasztok,
Egy olyan táblázatot keresek amelyből megtudnám egy valamilyen típusú rúdanyag (pl. zárt szelvény) 2 végén feltámasztva a behajlását, ha adott terhelés van rajta.
Olyan táblázat pl. amely soraiban a terhelés mértéke oszlopaiban a rúd hossza van.
Tudom, hogy ki lehet számolni, de ha valakinek van egy ilyen (vagy hasonló) táblázata az megkönnyítené a méretezést.

Előre is köszi.
Üdv:TT

000000000

Majd csinálok pár verziót, és felteszem a Robsy topikban.

000000000

Majd teszek fel pár verziót a Robsy topikban.

istvan58

hali,

Próbáld ki ezt, csak annyi hogy nem metrikus rendszerbe van, át kell alakitani erőt, máretet.

http://www.botlanta.org/converters/dale-calc/bending.html" TARGET=_fnew>Beam deflection calculator