Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

2 nap alatt megsokható és szerintem stabilabb, de cserébe sokkal erősebb PC-t igényel.

sanka74

Lehet...majd csinálok ahhoz is képernyőt akkor..meg a beállítást is megtanulom...itt már pipálgatni kell, a 2-esnél még nem...és az .xml nem jó a 3-ashoz.

svejk

Én kb a 20%-át ismerem a mach3 beállításainak, a többit alapállapotban hagytam.
De néha azért rájövök egy két okos dologra.

Nagyon nagy hiány már egy aktuális MACH3 kézikönyv a setupról.

Itt a fórumon is úgy kell, lehet mazsolázni.

000000000

Szevasztok!
Eltűnt a diptrace pcb szerkesztőből az alkatrész könyvtár menü, baloldalt csak üres sáv van.Hol lehet beállítani,hogy újra látszódjon?

dcsaba

Keresek:

Profi1 vezérlő paraméterezéséhez programot, leírást, stb.

Kössz!

Devecz Miklós

Van egy kézikönyvem, feltettem a könyvtáramba.

dcsaba

köszönöm! azt hogy is érem el?

rmkeh8a83

Sziasztok!segítségeteket szeretném kérni van egy control techniques ei-205-ös szervó vezérlöm és hozzá tartozó unimotor ez 220v-os motorom.Kellene valami program hogy tudjam használni esetleg olyan ember aki ért hozzá és be tudná üzemelni segítségeteket köszönöm.

i83667iks

Sziasztok!
nézzétek el nekem e buta kérdést,van egy kék vezérlőm,a  múltkor kipurcant az egyik icem,akkor szét szedtem a  csere miatt most visszakerült a gépbe,de most nem mozdítja meg a léptetőket,az esetleg lehet e baja hogy most mach demo van a gépemen?bar a motorokból kettő olyan hangot ad ki mintha áramot kapna zizeg....

svejk

A mach demo korlátja csupán 1000 soros G-kód.
Minden bizonnyal a MACH setuppal van a baj.

000000000

Segítsetek, napok óta próbálkozok.. tükröznöm kellene egy pdf-ben lévő nyáktervet, az acrobat súgójában le van írva, hogy miként működne, de nincsen ilyen lehetőség, menüpont. Valaki tudna orvosságot a problémámra?

tiggersoft

Próbáld a nyomtató beállításaiban.

000000000

Köszönöm! Olyan beállításokra bukkantam, amiről soha nem is tudtam. Megmentettél egy idegbajtól, köszi még egyszer.

LittleSV

Sziasztok,
Az alábbi NK 160 T kistranszformátor tekercs összekötési rajza nincs meg valakinek?  
Köszönöm előre is.

http://img.jofogas.hu/images/13/1392506287.jpg" border=0>

887uiwjpw

sziasztok,
lineáris vezeték kenéséhez használhatok W44T -t?
ha nem akkor ajánljatok már valami könnyen bezserezhetőt. 1 db 10 centis sinen lévő 2 kocsihoz kellene.

üdv szmore84