Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

kg0sy39yf

Valóban vannak jelenségek amik a táp túl alacsony vagy túl magas értékei produkálnak!
A BIOS "nem mentés" nem ide sorolható!
Ez olyan mintha a gmail nem nyitná meg a csatolmányok mappát és rögtön a tápra gyanakodnál! (találkoztam már hasonló esettel!) [#wow3][#fejvakaras]

bicme92us

Kinek kell megoldani a tesztlapot, Neked, vagy nekem

kg0sy39yf

Némi gyakorlásként mindkettőnknek! :D :D :D
Arra hogy az alaplapon mi esik útba a nyomógombig nagyon alaplapja válogatja!
Nagyon sok minden!
A Soros buszok a háló kártya egyik portja az USB ... STB.
Nem igazán megválaszolható kérdés![#szomoru2]

Szirtimorc

Vannak olyan gépek, ahol a flash író feszültség ha instabil, nem ment. Pont ilyen a -12V, van amelyik ezzel ír, másra nem is nagyon kell. Egyszer az Live Mail nem nyitotta meg az emailokat. Úgy nézett ki mindegyik, mint a saját magába csomagolt csatolmány. Ott voltak, csak a tartalmuk nem látszott. Ok (fél nap szenvedés után) merevlemezhiba a temp könyvtárban...

Szirtimorc

De a kedvencem:
Két gép egymás tetején. Ha a fölső gép BIOS-ában bekapcsoltuk a Fast a20 gate opciót, lefagyott. Ha megcseréltük őket, akkor tökéletesen működött. Máig nincs egzakt magyarázatom rá.

000000000

Hogy tiszta víz kerüljön a pohárba a tápegység jó.
Viszont az alaplapon is vannak dc-dc inverterek amikből ha kidől a kondenzátor az idők folyamán akkor kezdődnek a gondok.
És ez miatt esetleg nincs meg a bios Flash írásához a 12 volt akkor van az a probléma amit már itt írtam.
De már megoldottam!  
Elegánsan beletapostam a kukába az egészet!   [#crazya]

bicme92us

A probléma megoldó képességed rendkívüli, nem lesz vele gond. Legfeljebb az, kiszedni a kukából

bicme92us

Dos. Felső memóriaterület megnyitása. A fizikai cserére nehéz magyarázatot találni.

vjanos

Szia Csuhás,

Ehhez tudok PDF-et küldeni.
Bonelle TCG. Ha érdekel, dobj egy mailt...

http://i42.servimg.com/u/f42/15/42/79/68/bon_bm10.jpg" border=0>

vjanos

000000000

A számítógépem 4-5 éves kb 1-1,5 éve csinált olyat hogy nem lehetett bekapcsolni,nem indult el semmi,15-20 próba után indult el csak aztán meg egyik napról a másikra magától megjavult ,az elsőre indult.Most a napokban megint kezdte a hallgatást majd másnap rendesen elsőre.Ötleteket várok.

xfg6v697j

Már találkoztam hasonlóval XP oprendszernél.
Az volt a gond,hogy az NTLDR file nem volt látható az oprendszer számára,mert tulságosan gátra került a sorban.
A telepítőCD-ről be kell másolni a C meghajtó főkönybtárába.
Valószínű ott van csak nem látszik de rá fog kérdezni,hogy felülírod e.
Málam ez bejött.

Szirtimorc

Nálam is volt ilyen, viszont magától nem javult meg. Megoldás: Van egy kis smd ic, ami usb vezérlő, a bekapcsolást intézi, még még valamit, nem emlékszem. Egy pici pók pedig fészket rakott a lábai alá, nem is tudom hogy fért el. Nehéz volt kitisztítani, a pókot sem akartam kicsinálni, pedig jól megszivatott. Azóta hibátlan.

Szirtimorc

Attól még gép indul, csak az oprendszer nem

Szirtimorc

Szét, össze (minden összetevő, csatlakozó), portalanítás. Ezzel kezdenék.