Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

es4yeirhh

Bárki valami segítség???:S

000000000

A jobboldali az kié?  

besirkyjh

Szia  

Ha jol látom a baloldali az egy mach3 képernyö beállitála ( .set ) .A másik az egy xml file de miért kel azt meg nyitni ? Ott neked semmi dolgod :)

Milyen képernyöt használsz ( Magyar feliratos vagy Angol ) ?
Mi az amit nem tudsz beállitani ?
Jobban jársz ha itt segitünk mert hamarabb megtanulod !  
Kérdezz !!

000000000

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy alumínium megmunkálásához átlagosan mekkora forgácsolóerő szükséges? Tudom, hogy sok mindentől függ ezért csak egy közelítő, átlagos értékre lenne szükségem.

Üdv Petjaa

000000000

A profi21.set felirat a Magi féle magyar képernyőre utalhat.

000000000

Nekem nagyon bejött a négy tengelyes Magi-féle H2-es felület, mindenkinek ajánlom!

Szedlay Pál

Megmunkáló marómotor (Főorsó) és szerszámok

besirkyjh

Szia  

Igy van , azért is kérdeztem hogy Magyar vagy Angol a képernyöje .
At Angolt beállitom "fejböl" is ha kel , de a Magyar felülethez más pl a port pin képernyö is .
Az meg nem megy nekem ! :(

Szalai György

Tudna valaki segíteni?
Pár acéllemez táblán találtam a következő feliratot: SP 0210 PTFM 700 MC 46727 021
Van esetleg valakinek olyan táblázata, amiből kiderül az anyag tulajdonsága.
Az interneten csak annyit sikerült kiderítenem, hogy az S szerkezeti acélt jelent, a P hogy nyomástartó edényekhez készült.
De mi lehet a többi?

es4yeirhh

Sziasztok köszi a sok választ:)

Onnan kezdem hogy a gépet én úgy vettem 1 illettöl és a jobboldalit küldi nekem mikor kérem a gép paramétereit láttam már ilyet annyi lenne hogy az xmlt kicserélem arra amit tehát az őő mentéseire és kész. Kimenetek bemenetek rögtön megvannak. Na már most ő azt mondja hogy tegyem fel a profi 21-et hívjam be a set filet mármint a profi 21-ét és utána tegyem be megvolt ez is de nagyon nem megy:S De ha segítetek nekem beállítani nagyon megköszönném mert ugyanis nem nagyon kinyítok még ezekhez:S

sanka74

Sziasztok! Megjött a monitorba való inverter trafó..megmértem az ellenállásait, a régi fényképre írtam az értékeket, nem csináltam új képet!! Az értékek az új értékei:
http://cnctar.hobbycnc.hu/SANKA%20CNC/traf%f31.JPG" border=0>

besirkyjh

Szia  

Ha jol értem akkor Te a Magyar felületet szeretnéd használni ( vagy csak az elado eröltetné ) ?

000000000

Hello!
Rossz helyen hívod be a set fájlt.
1. Elindítod a Mach3Millt az asztalról.
2. Amikor bejött az angol képernyő rámész a menüsor wiewre.
3. Load screen
 keresed a profi21.set állományt
4. Ott katt, s be kell jönnie a magyar képernyőnek,ha telepítetted a profi21.exe.

000000000

ˆ samo  
Lehet, én félreértek valamit? Neki nem a képernyőre lenne szüksége, hanem a beállításokra, amit az XML tartalmaz. Csak, a volt gazda nem azt küldi neki.  

ˆ yoda20  
Azt írd neki, a C: -mach3 ból a - Mach3mill.xml File –t küldje el neked. Ne, a kezelőfelületet.  

Azt belerakod a tiédbe. Felül ír, és indíthatod. Úgy lesz minden, ahogy kell.  
Nem feltétlenül szükséges kezelőfelületet cserélni. Persze, ha mégis szükséged van, rá akkor telepítsd be azt is a Mach3 -ba. És indítsd a view – load screens –ből az új kezelőfelületet.  

es4yeirhh

Samo én ugyanúgy csináltam:S
Danibá őő azt mondja hogy ez az xml az ami a bal oldalon van tehát a c mach3 mappából:S De ha segítetek beállítanám magamnak mert nincs kedvem már könyörögni:S