Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

Pont ezért dobtam fel a kérdést :)

Gyártókban azért ne bízzál. Főleg a tartós megoldásokat nem preferálják.

Meg egy modern, nagy teljesítményű motoron valószínűleg tényleg nem lenne életképes, leginkább tűgörgőset használnak oda, és a japánok tudnak megfelelő csapágyat csinálni, csak az MZhez van kizárólag Tajvani alkatrész, de olyan hulladék hogy pl egy fogaskerék pár ezer km-et nem bírt ki annyira puha anyagból volt. Visszatettem a kopott németet, azóta is azzal megy....majd feldobom a fotóját mert érdemes megnézni.

Másik hogy ez az MZ igazi állatorvosi ló. Elég sok mindent kipróbáltam már rajta :) Általában felújítás előtt szoktam, de most összejött két blokkra való alkatrész, úgyhogy csinálok egy rendeset, és egy reszeltet a maradékokból.

besirkyjh

Tudja a turo , megmondom öszintén nem bizom ezekben a müanyagokban ( pedig jok és használom is öket ) de mindnek van valami hepje ( vagy nem forgácsolhato vagy puha vagy tágul mint a rosseb de mindnek van ) .
Ha a motorrol teszel fotot fogadjunk láttam már :)

Hát igen rég volt szép volt ma már a cukor sem olyan édes mint rég :)) ( vagy ma már a sz.. is keserü sokszor :)

s7manbs8

Az a kár hogy a műanyag az nem művas ... :)

besirkyjh

Ja ja .

De hogy nem remek-Mü az biztos :))

ebalint

"fluid management"

A fenti - általam nem ismert - fogalmat szeretném, ha valaki magyarul megfogalmazná.
Próbálkoztam, de nem jutottam közelebb.

bjam28

Szia !

Első közelítésben "folyadék kezelés" lehet, de ez attól is erősen függ, hogy a bányászatban vagy  az orvostudományok területén fordul elő.

A szövegkörnyezet és a közelebbi szakmai irány fontos lenne a pntossabb meghatározáshoz.

xfg6v697j

Milyen szövegkörnyezetben láttad?

ebalint

A "profilunk" megmunkálóközpontok és egyéb forgácsológépek által terméket előállítani.

A hűtő-kenő folyadékokhoz kapcsolható szolgáltatást nevezték meg a fluid management elnevezéssel.

Akik előhozták ezt, azok is elég tágan, ill. sokféleképpen értelmezték.

Van egy sejtésem, hogy mis akar ez lenni, de én valószínűleg az én megfogalmazásom nem lenne ilyen hangzatos.

De az idegen és még nem hallott fogalmak esetén nem szeretnék abba a hibába esni, hogy lekicsinylem a dolgot a tudatlanságomból fakadóan.  

2dw0x9awk

Az Audinál a hűtő-kenő folyadékokat kezelik, illetve a megmunkálógépekhez történő szállításhoz szükséges gépeket is ők üzemeltetik, szűrik az emulziót ( forgács stb. szennyeződésektől ), beállítják a hűtővíz koncentrációt, mintát vesznek a mosókból és még sorolhatnám.

ebalint

Ezeket a munkákat saját munkavállalók, vagy külsősök végzik?

2dw0x9awk

Saját munkavállalók. Vannak ott jó ismerőseim. Ha valami érdekel megkérdezhetem.

es4yeirhh

Sziasztok 1 kis segítségre lenne szükségem vásároltam magamnak 1 gépet és az én gépemre szeretném a mach3-nak a beállításait átvinni. Sajnos az illető elküldte az xml fájlt amit az saját gépéről mentett le de valamiért az enyém nem ismeri fel ugyanis a két file nem egyezik már megpróbáltam mindet de valahogy nem sikerült valami ötletetek lenne??http://kepfeltoltes.hu/view/121207/XML_K_l_mbs_g_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

es4yeirhh

000000000

A baloldali az nem az. Valami, kitudja mi.
Egyébként simán felülíratható, a jó, a jóval.  

es4yeirhh

Ez a bajom de mindig ezt küldi nekem el mikor kérem tőle:S Nekem meg nem nagyon megy a beállítás:S