Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bicme92us

Szia!
Nekem is, egy félórája figyeltem fel rá. Nekem ami segített: AC97 jellegű, integrált hangkártya van a gépemben. Ezzel feltelepül egy Sound Effect Manager is, amelyik a vezérlőpultba is települ. Ott keresd. Az effekteket genericre állítottam és kisimult a hang, tiszta lett.

xfg6v697j

Ha már így előjött a szó a hangkártyákrol.
Nekem is AC97 van az alaplapomon,és most ,hogy a winfost újra raktam,nem lehet telepíteni a driverjét.
Mindíg,mielótt végezne,minden átmenet nálkül újraindul a hép.
Mintha elmenne a vilany.
Ezek után az eszközkezelőben  minden rendben va a win szerint,de hang az nincs.
Tud valaki erre orvoságot?
A drivert a netről szedtem.

Szalai György

„Az biztos hogy rézgálicoztunk...”
Erről írnál még pár gondolatot? Nekem ez ismeretlen.

bicme92us

Szedd le a netről az everest szenzációs programot, ingyenesen is használható egy ideig. Futtasd, jó információt ad (a legtöbb esetben)Riportot is tud ,azt küld el nekem. Az alaplap típusa alapján is kereshetsz, nem mindig a legfrisebb driver a jó.

xfg6v697j

Ezt az everestet hogyan kell hasnálni?
Mert most le van tíltva a hangkáttya.
Engedélyezzem,és installáljam mielőtt az everestet futtatom?

xfg6v697j

leszedtem egy magyar verziót.

bicme92us

Ha a wínos letiltotta akkor nem ismeri..
Az everest többnyire, futtasd az everest

bicme92us

besirkyjh

Szia  

Rézgálic ( álnéven Kék kö ) .Ezzel kentük be a vasat ( azt hiszem vizben oldodtt ) és egy vörösréz réteg lett rajta amin már jol látszott a rajztü nyoma .  

xfg6v697j

Én tíltottam le,mert fólyton telepíteni akarta.
De most engedélyeztem.
Ment mailban a riport.

svejk

Ja...
Persze a villanyszerelőknek nem kellett ilyen varázsszer, mert akkor még ott minden alumínyium' volt.  :)

xfg6v697j

XP SP3 van fenn.
Aliasz Winfos.

bicme92us

És azzal mi a helyzet, a sarló? kalapács van vagy öt amit nyelezni kellene,[#integet2]

bicme92us

És azzal mi a helyzet, a sarló? kalapács van vagy öt amit nyelezni kellene,[#integet2]

000000000

Azt hiszem rájöttem miért rossz a hang ,a lejátszáskor 1 perc alatt közel 10 másodpercet lassul a zene,a letöltés végigmegy de az óra lejátszáskor késik a tényleges időhöz képest és ez okozza a türtyögő barlangeffektust. Azt hiszem szolgáltatói lebaszás lesz a vége.