Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Írd meg mekkora a dimenziója és mennyi pénz van rá. 2 mikronos vonalvastagsággal és rasztertávolsággal működik a dolog. Lehet bármilyen vonal.
Jövőhétre megkérdezem neked ha tudok konkrétabb adatokat.

Szedlay Pál

ra8nsmk6w

http://www.pcbsupplies.com/servlet/the-286/Optical-Comparator-Reticles-Scale/Detail
Nézzetek szét a -peak lupe- japán cég oldalain.
Van nekem 15x.és 7x nagyitású szerszámbemérő lupém. fok, rádiusz,mm,furat mérő skálával. Tudom, hogy itt a szálkereszt a téma, de, hogy mi mindent tudnak egy pici üveglapon müvelni azt érdemes megnézni

mxjj54gxi

Ez komoly?
Mert most konkrétan nincs ilyen problémám, de biztos vagyok benne, hogy lesz még, és akkor tényleg jó lesz, ha tudom, egyenest hova forduljak.
Az üvegvastagság 1-2mm között szokott kelleni, max mérete 30x30mm vagy átm 30 maximum.
A vonal szélessége kb  0,005 --> 0,01mm között megfelelő.
Ilyen általános paraméterekkel rákérdezel?  
Nem hinném, hogy az árat befolyásolja a kép felbontásán és az alapanyag méretén kívül más.

Köszönöm

mxjj54gxi

Ilyen Peak lupém van nekem is.
Nagyon jó dolog, de sokkal vastagabbak a vonalaik, mint amiről én beszélek.
Persze az enyém régi, lehet, hogy azóta befejlesztettek valamit, de azért más kategória, mert kicsi a nagyítása. Nekem sokszor 50-100x nagyításhoz kell a felirat, meg a vonal, ami bazi vastag lesz emiatt.

Szedlay Pál

A KFKI-ba kerestem egy kapcsolatot, ott eltudják készíteni. Hétfőn emailben átküldöm az elérhetőséget.

mxjj54gxi

000000000

Az egyik gépemen két op rendszer van. DOSS  és XP.  
Az a gondom, hogy a DOS ba készült anyagot szeretném úgy menteni, hogy XP is lássa.  
Gondolom ehhez, valamilyen partíció kellene, amit mindkettő lát?  
NA, DE MILYEN?  
Vagy, mi a megoldás?  

Köszönöm, ha segítesz!  

keri

A DOS partíciót az XP látja varázslat nélkül is.
Ha nem jeleníti meg, akkor jobb egérgomb>Sajátgép>kezelés>meghajtókezelés> itt minden meghajtó és partíció fel van sorolva függetlenül annak típusától, és ha nincs betűjel hozzárendelve akkor a tulajdonságoknál ezt megteheted.

000000000

Kösz, a segítséget!
Valami hiány van? Hol, a jobb gombot nyom?

mxjj54gxi

Az üres asztalfelületen nyomjad

mxjj54gxi

Vagy ha van Sajátgép ikon az asztalon, akkor azon.
Ha nincs, akkor a Start gombra jobb klikk, ott Intéző, majd az intézőben felmenni a gép gyökérig, és ott van Sajátgép, akkor arra.

000000000

A sajátgép az megvan, meg az intéző is. Minden partíció látszik, csak a DOS oprendszeres nem.
De ezeket a menüpontokat nem találom.  
Sajátgép>--------- kezelés>meghajtókezelés>

MoparMan

a sajátgépen jobbklikk

http://kepfeltoltes.hu/120624/lemezkezeles_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Köszi!
Végre eljutottam odáig, az intézőn keresztül. De, más az útvonal mint ahogy írva volt.

Köszönöm a segítségeket!

Közben, létrehoztam egy DOS partíciót. Azt látja normál módon. A DOS oprendezerest meg nem.
Ez miért van.