Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bicme92us

Kiegészíteném. A Win98SE-hez volt (van) olyan program amelyik kezelte az ntfs partíciót, írás olvasás. De az xp-re írt programokat, természetes, nem tudta futtatni.

bicme92us

Azért vagyok ilyen csapongó, mert win2000, Mileneum, win2000, win2003, a win2003-as szervert viszont tanultam, de nem fogott meg. A Vista is kimaradt az életemből.

87xftpuhd

hali a particiós dologban segíthetek.
Rendszergazdáskodok mellékállásban.:)
Teamviewer programon keresztül távsegítséget is nyújthatok, a particiós problémára.
Persze ingyen:)

Szedlay Pál

Egy kis segítséget kérnék hegesztésben jártas fórumtársaimtól.
Az alábbi képen látható ömledék milyen hegesztésre utal AWI, lézer, stb....
Ha valaki felismeri a varratról kérem árulja el nekem.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Szedlay/varrat.jpg" border=0>

Szedlay Pál

Talán itt jobban látszik.
Ez egy másik darab.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Szedlay/varrat1.jpg" border=0>

vadember

Ez AWI eljárás lehet.Valami más megvilágítással és szögből tudsz készíteni képet.Ez így egy kocsonyás anyaghoz vagy üveghez hasonlít leginkább.

Szedlay Pál

Már ez a fotó sem volt egyszerű.
A külső átmérő 2,3mm a varrat kb. 1,5mm átmérőn lehet.

vadember

Inventorban hogy lehet 1fok 29 perc 15 másodperc szöget megadni? Ez 1,2915 megfelel ennek?

vadember

Akkor visszavonom amit írtam, ilyen kis méretben még nem láttam hegesztést.Csak mikroplazma vagy lézer eljárással tudok ilyet elképzelni.

jani300

Passz . De ha megadnád az átmérőt jobban lehetne következtetni . A varrat alapján kis átmérőnek tűnik.

Szedlay Pál

jani300

Most látom már megadtad . Háát Hűha

Szedlay Pál

Ha van egy fotó fájl formátumú kép ami egy forgás test ZX metszeti képe. Ismerem a legnagyobb átmérőt és a fotó arányos nem torz.
Milyen eljárással, melyik programmal tudnám leggyorsabban, legpontosabban a többi méret beméretezni.

sasi

RogerCo