Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Szia! Ha találsz valami gyárit annál nehéz jobbat készíteni.Próbálj meg keresni egy gyári orsót legalább.Meg lehet csinálni persze,de kérdés,érdemes-e.

z2a2u8wf

rendben majd nézelődök

s2k5ycubj

Sok esztergát árulnak mostanság szétbontva alkatrésznek,neked a vasipari eszterga főorsója is jó lehet,esetleg egy kicsit át kell alakítani.

4um5b65d

Volt itt erről már szó szerintem többször is.
Ha jól emlékszem körömlakk lemosóban (aceton) kell feloldani polisztirolt , jó töményre és azzal lehet ragasztani.

s7manbs8

Most olvastam hírekbe hogy egész gyárakat lehet rosszér hugyér venni mostanába, csak persze a vevőknek még annyi pénzük sincs :)

s7manbs8

Egy TV képcsövet teszel a TFT keretébe és kész ... :) Lehetőleg fekete fehéret és csövest, vagy legalább egy csövestől veszed . :)

4um5b65d

Sokszor nem fogom, hogy mihez is szólsz hozzá.....
Például most sem... :)

Szedlay Pál

Ezt az összetételt nem, de hasonló oldószert találtam neked, hátha ezzel is működik.
Vigyázz vele, nem gyógyszer a toluol.

http://www.horvath-gipsz.hu/biztechadatlapok/%C9szter%20h%EDg%EDt%F3.pdf

s2k5ycubj

Nem ez a lényeg,hanem maga a hozzászólás... Ha elég kreatív vagy kitalálod,hogy kinek szólt.

s7manbs8

Lehet most meleg van nagyon ... :)Nálad a műhelyben is ahogy épp az új CNC-d alkatrészeidet marod néhány szőke tárasaságában ... :)

s7manbs8

A lényeg, hogy a fórummotor pörögjön. :)

Dakota25

Segítség!
Tudja valaki, hogyan tudnám lecserélni a regisztrációkor megadott email-címemet?
Admin kell hozzá? Kit keressek?
Köszönöm!

000000000

Varsányi Péter tud segíteni. Őt keresd.

Dakota25

mxjj54gxi

A polisztirol a vasútmodellezők anyaga, ezért ehhez nagyon remek ragasztókat kapsz modellezőboltban.
A hozzád legközelebbi vasútmodellező bolt az Alleeban van, de jobb bolt van az Erkel utcában, a Nagycsarnok mögött, de oda most kocsival nehéz bejutni, mert túrnak, oda villingerrel menjél, ha mész.