Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Holnap kipróbálom. Addig is köszönöm.

xfg6v697j

A gyorsulás is lehet tul durvára van állítva.

sasi

Ragasztanom kellene a Karosserieklebstoff k5b (BMW gyártmány) nevű fémragasztóval, de a flakonon semmi adat nincs a kötési időről, a neten pedig hirtelenjében még nem találtam meg az adatlapját.
Ha valaki ismeri, ne kíméljen .  [#szomoru1]

000000000

Sziasztok!
Itt van nálam a pcmcia kártya,de elég trükkösen lehet valami életjelet is kicsiholni belőle.A laptopomon nincs integrált lpt port,a mach-ban a címkiosztás után csak az egyik tengely megy,de annak is iszonyatosan darál a motorja,sherline1/2 pulse mode opció engedélyezése kismértékben javít rajta,de nagyon csúnyán megy a motor(darál).Mach driver testjében szép jelalakok láthatóak(csak néhol van egy kicsi kiugrás,amúgy egyenes vonal).A driverjét is kézzel kellett feltenni a kártyának,de 5-6 féle driver közül még csak ez az első amivel próbálkoztam,mert a kártyán nincs semmi típusjelzés és az eszközkezelő sem segít.Valakinek valami ötlet?

svejk

Vegyél asztali PC-t Mach3-hoz.

tiggersoft

A kártyán lévő chip-et nézd mindig. Annak a típusa alapján keress drivert, lehetőleg a gyártó saját oldalán.

svejk

De legjobb a PCI/DEV alapján.

000000000

Sajnos nem lehet látni,mert be van burkolva és még csak kölcsönbe van nálam a kártya ezért nem akarom szétszedni,az op rendszeren belül valahol nem lehet kideríteni,hogy milyen chipet tartalmaz?

000000000

Van és azon inkább a Linuxot szeretem,de a suli miatt meg kell az xp a laptopra.Nagy szervergép az asztali gépem meg én csak a crt monitorokat szeretem asztali géphez ezért kicsit macerás találkozóra járni vele,ezért lenne jó valahogy életet lehelni ebbe a pcmcia kártyába,de Polgárdi Balázs fórumtársunknak van az usb-s cnc vezérlője az lenne az igazi,de az meg sok lóvé lenne,ezt a pcmcia-s kártyát is inkább csereberélem,minthogy kp-t adjak érte.

Béni

Ez lenne az?
http://club.dx.com/forums/Forums.dx/threadid.17957" TARGET=_fnew>PCMCIA kártya

http://hobbymaro.puhasoft.hu/Beni/Pict/mpcs180.jpg" border=0>

w0hgtwf3w

Svejk !
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Tökéletes lett.

svejk

Mondom PCI/DEV szám alapján.
Az eszközkezelőben ki tudod olvasni.

svejk

Okszi, de ugye tudod mit csináltál?

w0hgtwf3w

Öszinte leszek, meggugliztam, és megtaláltam "folyamatos forgácsolás parancs". Igazábol nem értem azt, hogy az előző vezérlőnek miért nem kellet.