Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

print screen - paint - itt ctrl + v, vagy edit - paste, szerkesztes - beillesztes. utanna te adod meg a mentesi utvonalat a file menu, mentesnel. ennyi.

3vv2btrhv

ctrl + v, EZ HIÁNYZOTT

000000000

gondoltam! (:

kerdesedre valaszolva a print screen a vagolapra helyezi a kepet. onnan elerheto, beszurhatod dokumentumba is, stb.

3vv2btrhv

a mach3 2.4 verzioban hol lehet beállitani hogy a mondatok válltásánál ne áljon meg egy pillanatra !!

3vv2btrhv

SOS SOS
hogyan kell arendszer visszaálitást csinálni .
képtelen vagyok egész nap egy g-kodot generálni lefagy a artcan mindegyik változata ugyan ott .

vektor -raised recesen és a centerline parancsok

000000000

Start-programok-kellékek-rendszerezközök-rendszervisszaállitás  

3vv2btrhv

a mach3 2.4 verzioban hol lehet beállitani hogy a mondatok válltásánál ne áljon meg egy pillanatra !!  

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/Hunka_tibor/KECSAP/b%e1bu.png" border=0>
igy érzem magam !!!

3vv2btrhv

3vv2btrhv

szeretnék megkérni valakit generáljon nekem egy 300mm x 400 mm es oválrol egy 3mm-es egyenes végümaroval tap kiterjesztésü  g-kod filét . egésznap egy progival sem sikerült , lefagynak a progiaim , a rendszer visszaálitás sem segit .

000000000

Nézd meg nem e megtelt a c meghajtód. Ha kevés a hely, az is okozhat lefagyást.

3vv2btrhv

nem lehet törölni a programokat és a lemez töredezetség vizsgálat 1% ot mutat.
valamit bekaptam . a Nod32 ugylátszik nem müködik .

000000000

Azt nem ertem, hogy ami geppel dolgozol, miert log neten? Tuzfal, router, valami van?

Tegyel fel egy ad-aware 2007-et, csinalj ellenorzest a legfrissebb updattel. Meglatjuk...
De lehet szimplan hardware hiba, mondjuk memoria.

3vv2btrhv

szia Aszbolit  
légyszives ird meg nekem a nod32 használatát , elöre is köszönöm .
a artcam ujratelepitése javitott a hejzeten de az alap hiba nem szünt meg , aki használja a vektor - receszed raised centerline parancsokat attol kérdezem , hogy az értékek amit beir a g-kodban jól generálodnak le , mert nekem az elsö pillanatol fogva mindig kézzel kellet kijavitanom a Z értékeket . Csak nállam van ez igy ???????

000000000

Nem irom le, mert nem tudom. Nem hasznalom. Itthon van egy tuzfalam a netes gepen, meg az ad-aware. A tuzfal, az ingyenes 2.1.5-os kerio (nagyon regi verzio). Bongeszesre firefox. Ennyi. Nincs gond...
Cegnel meg hardware-es tuzfalat allittattam be.