Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

utoljára tegnap 14.30 kor ment...

000000000

Szia Péter!

Nekem is pár napja volt ilyen. Ok, az axelero megszűnt és helyette van t-online és amíg át nem írtam és regisztráltam a levélküldőt addig nem működött a küldésem énis pont olyan ideges voltam mint te.

bmejdz9nu

Ó... felhívtam az ügyfélszolgálatot... (tonline)

Ügyesek! Lehet tanulni tőlük!
Tegnap bekapcsoltak egy ÜGYFÉLMEGTARTÓ szervert!
Ez csak azokat az ügyfeleket lötte ki akik NEM xxx@t-online.hu emailt használ, de a t-online előfizető!

Mert ezek az egyének (ügyfelek) könyebben átpártolnak a konkurenciához! Tehát jobb ha t-online email címük van!
De van megoldás... úgy néz ki...

Az ügyfélszolgálat nagyon jó !
Kér először egy 8 számjegyű azonosítót aztán egy 4 jegyű azonosítót...  
de az ütsz be amit akarsz és működik... és Ember(!) lesz a vonal végén!

bmejdz9nu

Persze a notebook a Chello-ról tökéletes... ad és veszi! Tehát a hiba nem az Ön készülékében van :)
Várható, hogy a Chello is vesz ebből az ügyfélmegtartó (segédszerverből) szerverből?
Mert az ötlet igazán jó!

bmejdz9nu

Ha neked is gondod van a mail-el... a megoldás:
Belépsz az (t-online)saját online felületre (ügyfélszolgálati menűben) és egy smtp szerver szűrési pipát kikapcsolsz... és olyan mint régen... azaz tegnap előtt !!!
Ezel kikapcsoltad az TONLINE ÜGYFÉLMEGTARTÓ szoftvert! Szabad maradtál!

mfrfj8vv3

Ilyenkor mindig eszembe jut a jelenet a Csupasz pisztoly - ból (?)... tudod , amikor kirúgják az aljzatból a hatástalaníthatatlan bomba zsinórját az utolsó pillanatban, mire rögtön megáll a visszaszaamlaaaalaaaaas... [#vigyor3]

bmejdz9nu

Ó... nem volt semmi gond csak kb. 5 órát rosszakodtam vele... mire rájöttem erre a képtelenségre...
De Tonlinenak van kb. 5000 olyan ügyfele (ellensége?) akit ezzel le szo...tak.
= 5 ezer x = 25.000 munkaóra :) ettől sem mentünk előre... de éljen a helybenjárás művészete! itt-ott esteleg egy sorompónál vagy hivatalban.. az már végül is mindegy...

nffab2gnr

Az István álltal forgalmazott léptetőmotorok pdf-es adatlapjainak a nyomtatása levan tíltva,vagy én vagyok "béna". Az említett lapok kivételével mindent tudok nyomtatni, másik pdf-et is

HJózsi

T-Online szindróma részletesen : http://www.sg.hu/cikk.php?cid=53447" TARGET=_fnew>Link
Szerencsére két éve megszabadultam tőlük ...

bmejdz9nu

[#finom] Jó duma... ügyesek... bevettük...
pistabácsi@t-online.hu ... :)

000000000

A T-COM egy rabló banda, a matáv utóállama, szerintem nem szabad velük kezdeni, ha lehet messziről el kell kerülni őket.

cfji98vwe

sziasztok! Most kerültem kapcsolatba egy SCM tesh 90 super 1996 gyártmányú CNC-vel. az a gondom, hogy simulációban végig járja a marandó útvonalat és a sorozatfúró részét is tudom használni de ha élesbe akarok marni csak megporgeti a motort de aztán hibaüzenettel leáll, a hibaüzenet Stop by operator... de én mint operátor nem állítom le. Mi lehet a gond?[#shakehead]

cfji98vwe

javítok: SCM TECH 90 SUPER

mfrfj8vv3

Azért mi Fibernetesek sokszor szívesen váltanánk T-Com-ra, vagy Chellora, vagy bármire szinte...

000000000

Nem is a T-online, vagy hogyishívjákkal van gondom, hanem a T-commal, a telefontársasággal. Egy piszok banda.. ahol lehet túlszámláznak, átvágják az embert, ha kérsz részletes számlakimutatást, akkor meg hümmögnek, hogy azt nem lehet.. mi az, hogy nem lehet [#mf1] . Én gyorsan megszabadultam tőlük [#boxer][#mf1]