Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

szia bagoj
mindent ugy csináltam de mégse jo , ha rákatintok a hálozati helyek ikonra mutatja hogy van forgalom de másolni nem engedi a jilét mert azt irja ki hogy másolási hiba

000000000

Ezekkel az angolszász mértékegységekkel mindig bajban vagyok, a kérdés:

1 lb-in = ? Nm (nem oz-in!!!)

A kérdés a váltószám.
Köszi.

000000000

000000000

000000000

Nem tudsz véletlenül egy jó kis táblázatot, ami mértékegység átváltásokat tartalmaz. Gondolok itt a metrikus és angol mértékegység-váltásokra, váltószámokra.

000000000

Tibor!
Első körös hálózati ellenőrzés:
Start menü, Futtatás... (Run...), ide írd be h cmd , majd Ok. A megjelenő fekete ablakban két fontos dolgot tudsz tesztelni:  
Az ipconfig paranccsal megnézheted, hogy jók e az ip cím beállítások. A ping cím parancsal pedig ellenőrizheted, hogy elérhető e a másik gép. (pl: ping 192.168.0.1, értelemszerűen a másik gép címét kell megadni) írj, hogy ez hogy ment, a továbbiak ettől függenek

000000000

Messer

000000000

IPCONFIG /release
IPCONFIG /renew

Ez új IP-t kér a DHCP szervertől, ha beragadt a kommunikáció a szerver és a géped közöt, talán ez segít.

000000000

Nem sokra megy vele, ha fix az IP.

Mivel, hogyan van osszekotve fizikailag a ket gep?

000000000

Hát ez M.O.-on nem túl gyakori, általában dinamikus IP-t alkalmaznak az ISP-k...

000000000

Ha visszaolvasol, ket gepet akar osszekotni otthon. Sima helyi LAN, gondolom darab kabellel. FIX IP-vel.

000000000

3vv2btrhv

sziasztok
bénasági olimpián aranyérmet nyertem !!!
a NT -ét sikerült ugy elcsesznem , hogy uj jelszot kér és természetesen nem tudom hogy mit kellene beirnom .
most pesten vagyok azért tudok irni .
csökentett üzemodon sem tudom inditani ,
tibor

000000000

Ajjaj, annak a megoldásához pedig net kell, és úgysem egyszerű... :(