Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Én szinte minden másnap magam alatt vagyok...
... amikor pl. egy napig csinálok valamit és másnap újból...
Füst is van közbe... :)
Este megiszol egy üveg bort... én ilyenkor ezt a "kúrát" válsztom...

7vpav5d32

valahol azt olvastam, hogy az elektromos dolgok füstel mennek, mert ha a füst kijön akkor megállnak :-)

000000000

Egyetértek! A füst olyan mint a gőzgépeknél a gőz. Ha kijön, pláne gyorsan felrobban a cucc. Mint az egyik L298-asom. Frankón megnézhettem a technikát mert lemezekre esett szét.

Motoros

Petőfi Sándor ezért a legnagyobb magyar költő mert ezt már akkor megírta amikor még nem is volt elektronyosság..lsd.: Füstbe ment terv

sasi

000000000

Igazad volt,a format c: nem oldotta meg a problémát,a reset gomb megnyomása is csak sokára.Most ott tartok,ahol elkezdtem,azaz a kapcsolat nem biztonságos.Ha levédem a laptop nem tud a routerrel csatlakozni,lehet hogy híbás?Ha az adsl modemet a Wanba dugom ,az asztaligépem se csatlakozik a hálózatra.Ezzel szenvedtem idáig,de mostmárlemondtam a biztonságos kapcsolatról.

000000000

A laptopon be kell állítani, hogy használja a jelszót a csatlakozásnál. Különben ugyanúgy nem fog tudni csatlakozni, mint akiktől védeni akarod a hálózatot :) Pont ez a lényeg.

000000000

Mikor elsore csatlakozni akarsz a halozathoz, kernie kell egy halozati azonositot, vagy valami hasonlot. Ketszer kell megadnod es utanna egybol csatlakozik. Vezetekesnel szinten. Tyutyi jol mondja!

000000000

A csatlakozás routerrel most már sikerül,minden gond nélkül és biztonságos is,csak ilyenkor a netre nem tudok lépni.Folyamatosan újra próbál csatlakozni sikertelenül.Ha a védelmet leveszem minden oké,ezért szüntettem meg.

000000000

Egy firmware frissitest is adhatsz a routernak. A mi cegesunk is hulyeskedett. Ket nagy munkaallomas hibatlanul vetelezte a jelet, laptopok le-fel kapcsolodtak, szinte percenkenti periodusban. Frissites utan (semmi mas valtoztatas nem volt!) ez a hiba megszunt.

bmejdz9nu

Talán itt a helye...
Tegnap kb. 8 órától semmilyen szerveren nem tudok emailt küldeni Microsoft Outlook programból!
A T-Online ügyfélszolgálat szerint valami átépítés van...
A notebook-ról sem tudok... ez azért érdekes... a fogadás megy !

Ha valaki T-online hálozatában megpróbálna outlook-ból küldeni... ??? (tehát nem webalapon...)

mfrfj8vv3

Hello Péter,

Dobtam neked egy teszt mailt tonlányon keresztül...

mfrfj8vv3

Ja, különbség hogy én Outlook Expresszt használok...

bmejdz9nu

Zoli Megjött... de válaszoni nem tudok...
Ez outlook és T-online szolgáltatón keresztül volt?

El nem tudom képzelni mi lehet nálam...
A Cégnél a Chelloról minden megy...
Itthon van router... lehet, hogy abban van a baj?

bmejdz9nu

Beviszem a notebook-ot a céghez...
Ilyet még nem pipáltam...
A saját szerveremen kereztül sem, a vodafone.hu mail sem... semmi sem megy semmiről el... és semmi nem változott...