Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

2nbj3n5m

Köszönöm a segitséget,de átirtam a programat
és csak egyenesbe mennek a tengelyek,igy nem
lép el az Y tengely.Most nem állitgatok semmit
mert határidös melot csinálok,
Géza a gép nem az én gépem.  
Mégegyszer köszömöm
Janko

000000000

Sajnos tényleg földhözragadt vagyok mert mindegyik vezérlőm (profi1 + 1 német) leégett....

000000000

Az mit takar, hogy leeget??? O:

000000000

Köszi beléptem a routerbe(admin admin volt a jelszó)a securitit nem találtam,de nem tudom,hogy mit állítottam át,most már bitonságos.Annyira,hogy a laptoppal már rá se tudok lépni a netre.A rotert néha megtalálja.Format c segít e?

000000000

A laptopon is állítsd be a jelszót, mert különben nem fog tudni belépni...

000000000

A routereken általában szokott lenni egy pici gomb eldugva, amivel lehet resetelni a beállításokat, ha úgy elállítottál valamit, hogy gáz van.

000000000

Samo! Keress meg e-mailben, ha kicsit gyorsabb a kommunikáció, talán effektívebben tudok segíteni. Meg írd meg a router típusát!

000000000

A reset gombra nem reagál.probáltam

000000000

A médiamarktban vettem.Az angol kézikönyv szerint Broadband Router IIb wl-006
az adatlap szerint WR114 a magyar fordításban csak wl 114 szerepel.Ha kábellal kötöm össze akkor működik mind a két gépem,csak wirelessel nem megy a laptop.

000000000

Az állítgatás óta nem megy? Vagy előtte se ment?

000000000

Ja, a reset gombot általában nyomva kell tartani egy ideig, hogy reseteljen...

000000000

Elötte ment,csak nem volt biztonságos,valamint néha megszakadt a kapcsolat.Most ráengedtem a laptopra format c: újra telepítek mindent,tele volt már nettes szeméttel,

000000000

Nem hiszem, hogy a format C: megoldja a promlémádat, kivéve ha valami netes féreg vagy hasonló titja a kapcsolódást.

000000000

A "leégett" annyit jelent, hogy: 1. A PROFI1-nél nem megy már az X tengely. Valószínüleg a tengely összes FET-jének annyi. Kicsit "túlfűtöttem" vele egy léptecst, amely természetesen füstölt. A 2. a 4 tengelyes német L297-L298 alapú német vezérlőmben  sz esztergához csatlakoztatva egymás után égtek le a végfokok. váratlanul, némi büdös bakelitszag kíséretében. Most már csak egy (a Z) tengely megy ezen a vezérlőn. Röviden: PAFF vagyok és útálom az egészet....

000000000

A P1-et meg tudom javítani, ha akarod!
Csak ide és vissza kell juttatni (nam eg az alkatrészeket fedezni, de gondolom 4 FET nem olyan drága)...