Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Az internetem meg mikrohullámon jön, az sem T-COM .... [#mf1]

cfji98vwe

Kár, hogy bagóztatok a kérdésemre... megoldottam, nem volt elég a vákum...

Motoros

Sziasztok
Nem tudna valaki segítani abban hogy hogyan lehet előállítani plexibe 3D-s betűket?
Valami ilyesmire gondolok.
http://www.mcejence.fw.hu/belinkelve/c3.jpg" border=0>

udr95i4vu

Szia Misi
Keress meg tudok segíteni
Üdv
Abit

eivmhrm04

Nem tudja valaki,hogy miért van az hogy ha megrajzolok valamit corelban majd áthozom az artcamban akkor nem olyan a mérete.Viszont a corelben is mmm ben volt megrajzolva.Az artcam is mmm ben van

eivmhrm04

000000000

Próbáld meg vissza importálni a corel-be.
Így sem lesz mérethelyes!!!

Inch/metrikus konverziók miatt veszti el a méretet...

000000000

Van egy jpg képem, ami tartalmaz betűket, számokat és rajzot. Hogy tudnám kimarni egyenletes mélységben a vonalakat (mintha rajzolna a gép) folyamatos marással. Sajnos a soronkénti marás nem megfelelő. Kérem, aki tud, segítsen.

mfrfj8vv3

Szervusz !  

Ha pontosan értem a kérdésedet, akkor a megoldás  a Casmate Centerline módú vektorizálása lehet. Casmate-ban importáld a képet és a Centerline beállítással vektorizáld , majd a szükséges kontúrjavítások után hpgl-be exportáld ....

000000000

Szervusz Zoltán!
Köszönöm a válaszod. De, nemértem miaz a "Casmate" vagy hol van? Hogyan tudok kontúrt javítani. Na, mondtam, hogy béna vagyok!

Corelben vektorizáltam, és a gép szögletes betüket, meg mindenféle torz dolgot készített.  

000000000

Másik kérdésem. Keresem a Image2gcode használható változatát. Zoltán esetleg neked van ilyen?

000000000

Köszi! Nem erre gondoltam. Hanem  image to Gcode 3. ..............