Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Az jó, a PCI-os is kb annyi lenne, viszont így nem folalja el azt az egy helyet. Végül is mennyiből jönne ki így a doboz? 50-nél megállna? ...

HJózsi

Doboz, mármint a PC procistul, winyóstul XP installra készen...

bmejdz9nu

1 db Shuttle SD30G2 XPC ház
1 db Intel 3Ghz 2MB chache 800FSB proci
1 db 1 Gibite Ram modul
1 db 80 GBite sima HDD (nem vettem Sata HDD-t..., nem vettem nagyobb vinyót ...minek..)
1 db Párhuzamos port kábel (nem tartozék)
= 107.000 Ft Áfával... (Vidéken :)

A Shuttle XPC drága... de nagyon megbízható azaz "márkásgép" katergória...  

A hűtés megoldása miatt elég halk...
Shuttle heatpipe megoldás:

http://www.vatt.ru/minicomp/shuttle/heatpipe2.jpg" border=0>

A lényeg, hogy a proci hűjét azonnal kiviszi a házból... nem kering benne... persze automatikusan állítja a ventilátor sebességét is... tehát ha nincs miért szinte megáll...
Kicsi, praktikus, szép, könnyű, nagyon magas minőségű kidolgozás kivül és belül szinte minden alu... minden kézreáll...

bmejdz9nu

Sajnos nem ilyen jó a kiszolgálás sopronban... :)

http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2005/1627/babes-shuttle3.jpg" border=0>

HJózsi

Köszi az összefoglalót! Az árból teli marketingre látom ... [#circling]
Jók ezek a diósgyőri lányok ... [#buck]

000000000

Miért, Te ismert igazi Diósgyőri lányokat (én egyet igen, a nejemet...)?![#nevetes1]

HJózsi

Írhattam volna mást is pl. Palóznak [#vigyor5] , amúgy a környékről én is ismertem egyet, igaz most nem ő a párom.

bmejdz9nu

Talán így kellene a vezérlőket reklámozni a Tali II.-ön... :)
Csinos lányok, kis feszülősbe... persze rajta a www.hobbycnc.hu...[#wow1][#wow1][#wow1]

HJózsi

HJózsi

Hobby marketing lányok kellenének ...  

000000000

Ok, a pólót viszem, Ti a többit![#buck]

000000000

Mivel celgepnek vetted, gondolom csak vezerlo programot futtatni - olcsobban ki lehet hozni via epia alaplapokkal. Neten rendelsz mindent, hazhoz hozzak, kis legozas - voala. Ami jobban megmozgat az a miniITX. Celgepnek idealis, tenyer meretu integralt tema.

3vv2btrhv

hogyan kell a képernyöröl jpeg képet késziteni ??
print scm billentyüvel ??

bmejdz9nu

igen és utánna Microsoft beépített paint.. tif. mentés... és egy normális programban mértezés és jpgbe mentés...

3vv2btrhv

de hova menti , mert én nem találom sehol ??