Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

uzahitefr

sajnos nem tudom hol keresd a problémát!!

3vv2btrhv

neked mejik verziod van meg ?

uzahitefr

az amit megadtál , hogy nem müködik akkor töltöttem le. ahogy irtad ,hogy kéne egy kis segitség. gondoltam megnézem nálam megy e.

uzahitefr

amugy az én gépem nem egy csucstehnika !celeron proci 256 mb memoria asrock alaplap geeforce mx 4 videokártya.

3vv2btrhv

bmejdz9nu

Sürgős kérdésem lenne!
A CNC vezérlő gépemet cserélem és nem tudom milyen fajta proci lenne a feladathoz a legjobb!!!???

A gép ez lesz... nekem már van ilyen és igen elégedett vagyok vele...

http://www.jtc.hu/ii/brb478intsb61g2v3_1_big_a.jpg" border=0>

Támogatott processzorok:
Intel Core 2 Duo 4xxx 800MHz (Allendale, Conroe)
Intel PentiumD 8/9xx Dual Core sorozat (Smithfield/Pressler)
Intel Pentium4 6xx EMT64 sorozat (Prescott/Cedar Mill)
Intel Pentium4 533/800/1066 MHz (LGA775 Prescott)
Intel Celeron4 533MHz (LGA775 Prescott)
Hyper Threading támogatás...

MELYIK A LEJOBB választás? Van valakinek tapasztalata?

Előre is köszönettel !

http://www.jtc.hu/termekek/58734358.html" TARGET=_fnew>A gép adatai.... itt...

000000000

LGA775 prescott tokeletesen jo lesz. A nagyobb FSB-vel rendelkezo. Conroe, Smithfield nem tud HT-t. Viszont ha jol emlekszem, a D-s szeria mobil cpu, ami kevesebbet zabal. Alapbol mindegyik fut rendesen. Ezeknel a rossz barebone gepeknel meg ez nem elhanyagolando.

bmejdz9nu

Ezen a gépen semmi 3D-s progi, csak a CNC progi futtatása... semmi más...
Szerim a dual magos változatnak semmi értelme... csak a freki "számít"
De talán a memória sebessége sem...

000000000

Akkor meg minek kerdezted! D-s, vagy 775-os prescott. Kesz...

HJózsi

Az 1 db PCI slot-ba mindjárt bedughatsz egy parallel kártyát, mert a párhuzamos portot már nem tartották fontosnak...[#heureka]

bmejdz9nu

Nem! Van párhuzamos port rajta... Csak extra :)
Kell venni külön egy Shuttle spec. kábelt (1500Ft) amit az alaplaba kell bedugni és a hátulján felszerelni a kébelen lévő LPT csatlakozót...

000000000

P1 alaplapokon is igy volt LPT csatlakozo... ((:

bmejdz9nu

Azért tudni kell az LPT port már csak "nálunk" fontos... sőt mi ezért veszük a gépet :)

000000000

bmejdz9nu

USB a sláger... :) nyomtató és mindenhez...