Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Most csak úgy 10-15 db. Természetesen próbálhatsz. Keress magánban!

000000000

SZiasztok!

Problémám, hogy a LazyCam Opengl32-re hivatkozva 0 pont tolásakor kilép. A videokártya ATI3Drage típusú. Egy másik gépen ugyan ilyen hiba miatt a driver cseréje megoldotta a problémát, de erre a kártyára nem találok drivert. Van e ötletetek?

Üdv. Samo

000000000

Nekem négy gépbol ketton ugyan ezt csinálta a LazyCam. Nem hiszem, hogy a  videokártya drivere okozna a bibit.Úgy oldottam meg a dolgot, hogy más progit használok a marópája generálására. A LazyCam-ban amúgy is kicsik a lehetoségek, ha áttérsz 3D-re nem fogod tudni használni.

000000000

Tudom, ez nem megoldás a problémádra, de én sem tudtam semmi okosat kitalálni és a jovore nézve sem megoldás a LC.

7vpav5d32

sziasztok! Nekem is ezt csinálta (2.00),de most már az ujabb verziós lazy cammel(2.02) semmi gondom nincs.

000000000

Pedig ez driver gond (nem támogatja az adott driver az OpenGL-t)! Az OpenGL egy grafikai leíró nyelv (olyan mint a DirectX), amit a videó kártya drivere kell, hogy tartalmazzon (a régiek nem mindig tartalmazzák).

Motoros

Erről a LazyCam-ról nem volna érdemes egy külön topikot csinálni, mert elég sokszor előkerűl, és pl nekem halvány gőzöm sinncs hogy ez micsoda és mire is jó, egy pár mondatban össze is lehetne foglalni topiknyitóként. Persze csak ha én vagyok ilyen tájékozatlan egyedűl akkor kár lenne.

000000000

Én ezzel teljesen egyet is értek (sőt használati tanácsokat is várnánk ide, mert info is alig van róla még)!

000000000

Csatlakozom mororos kollegához. Engem is izgalomba tudna hozni a téma, ha egy irástudó forumátrsunk ránk szánna egy kis időt.
Előre is megköszönve  

000000000

Meg van nyitva, már "csak" építeni kell!

Rinaldo

A Mach3 Help könyvtárába lévő help.txt fájlt lefordította már valaki?

000000000

Kicseréltem a videokártyát nvidia mx 440-re telepítettem a drivert,a 0 pontot igy már oda tologathatom,ahova akarom.Mi a problémátok egyébként a Lazycammal,elég gyorsan csinálja a gkodot,objektumonként megadhatoak az előtolási értékek,a fogási mélységek,átlépési magasságok,beállítható hány lépésben marja ki a grafikát stb.Szerintem már,hogy rájöttem bizonyos dolgokra nem is olyan rossz pr.mint ahogy írjátok.üdv samo(igaz mindent hpgl-böl csináltam,dxf bmp még nem próbáltam)

000000000

Biztos, hogy nem rossz, hisz mások (a világban) is ezt használják, csak sokan nem ismerik és elkellene egy kis okítás (van már külön topic-ja is[#vigyor2])!

uzahitefr

sziasztok kaptam egy serleges servo motort gerjesztés 220v 0.3A.   vez fesz 110v 0.4A 12.5 w 1700 rpm   50 hz mit lehet vele kezdeni ?

000000000

Én nem mondtam, hogy rossz, csak nem használható 3D-hez és szerintem komplikáltabb a beállítás...