Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Nekem az internet explorer zavarbe az egyik gépen. Ha megy az IE akor a Mach már Jog modban sem lehet mozgatni. Nem megy a számláló. Neked számlál Jog modban? Vagy számol de jel nem megy ki a porton?
Az IE és Mach bezárása után a Mach ujra inditását követöen megy rendesen.

000000000

Figyelmedbe ajánlom az Arto optimalisation File-ját is! Érdemes lehet végig vinni...

000000000

Kár, hogy ezt a problémát nem a Mach3 Topic-ban vetetted fel! Érdemes lett volna ott megoldani!

svejk

000000000

Hát itt nem (ez nem a Forum II.)...

D.Laci

Tegyél be egy LPT port kártyát 2-3 ezer Ft.  olcsóbb mint az alaplapot cserélgetni...Ha azzalsem megy Akor beállitás vagy alaplap a hunyó...(de az alap beálitással menie kel, ha mégsem akor szinte tuti az alaplap)

4k0yxz3fu

Elindítottam a tesztet. Eredmény: lefagyott a gép kompletten (nem csak a futó program).

4k0yxz3fu

Nincs explorer a gépen. SEMMI nincs a gépen, csak egy XP és a Mach 3. A hardver: alaplap+ processzor, winchester, táp, CD rom, floppy és egy darab videokártya.  

A számlálók mennek, azzal nincs gond.

4k0yxz3fu

Ha egy kicsit bővebben kifejtenéd, hogy ez alatt mit kell érteni, azt megköszönném.

4k0yxz3fu

Nem úgy tűnik, hogy a Mach-al van baj. A Mach 3 indításától függetlenül a háttérben történik valami egy elég rövid időn belül. Ha a Mach-ot azonnal elindítom, akkor még megy a Jog mode. Ha várok 1-2 percet és úgy indítom a Mach-ot, rossz az egész helyből.

4k0yxz3fu

Sajnos nem sikerült portbővítő kártyát vennem. Sehol nem lehet kapni, most meg nem volt már nyitva semmi használtcucc bolt szombat délután (délelőtt meg iskolában voltam).

4k0yxz3fu

Tuti, hogy valami WIndows probléma, mert a Win 2000-rel totálisan rossz volt az egész. XP-vel egy rövid ideig jó. De nem tudom, hogy hol a hiba. Agyrém.

4k0yxz3fu

Egyébként föltettem egy VIA chipset driver packet, de semmit nem befolyásolt. Lehet, hogy nem azt tettem fel amit kell, de ehhez meg nem értek.

000000000

Szia! Pesten élsz? Felajánlom Neked ingyenesen
a műszeres portbemérést tesztprogikkal, ilyenkor
ez szokott segíteni behatárolni a hibát.

4k0yxz3fu

Teljesen mindegy, hogy a BIOSban a portbeállítás EPP, ECP vagy SPP. Ugyanúgy viselkedik mind a 3 beállítással.