Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Én olvastam, de a Mach ugyben én is buta vagyok...[#wilting]

3vv2btrhv

a artcam tett bele valamit amitöl csak lépésenként volt hajlando menni DE HOL rakta bele ??

mfrfj8vv3

Köszi Péter , köszi Lorant !  

Sajna a freemail úgy látszik akad egy kicsit, még nem jött meg a Péter levele, ezért még nem tudtam megnézni, de majd holnap...  
Jó éjt !  

000000000

...ezt inkább toled kérdezném...

mfrfj8vv3

Na mire elküldtem, addigra pont elkezdte tölteni lefelé.  
Megjött, jó lesz. Köszönöm.

3vv2btrhv

Még végül rám sütik a mindentudo nevet !!
Hát nem !!

000000000

... nem azt mondtam, csak szerintem Te jobban értesz az AC-hoz és nekem még ilyen nem tortént meg...

bmejdz9nu

Látod a "segítségnyújtási" reakció időd nem volt jó :)

000000000

...az ember egyszer akar segíteni, akkor is megelozik...

000000000

Elképzelhető, hogy a készített Mach3 xml file verziója nagyon eltér a legújabb Mach3 által igényeltektől (van amikor ő konvertálja a file-t, de bele kell nézni, mert sok helyen hülyeséget állít be!

Rinaldo

Vagy a Single BLK ki van jelölve ,bár az eléggé feltűnő mert sárgán villog!

eivmhrm04

Köszönöm Magi urnak a tegnapi segitséget

000000000

000000000

Nem tudom hol van Karcsi, ezért én válaszolok. Igen, a Te beállításaidat simán vette. Koszi!

000000000