Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Tibor!
E-mail ment, olvasd!

000000000

Tibor! Nem csak a szemetet kell leszedni a C ről, hanem annyi egyebet is szedjél le róla, hogy bőven legyen szabad hely annál jobb minél több hely lesz üres.

s5f8tmfv3

Ezt most hallom másodjára hogy az Ad-Aware kémprogram volna.(az első szintén egy szervizestől származik) Hogy is van ez? Mindenhol jókat írnak róla, milliók használják (én is), mégis van aki szerint káros? Ha így volna akkor az elég nagy botrány lenne nem?

000000000

Biztos valami érdek füződik hozzá. Vagy egyszerüen csak hü..e.

000000000

Ez egy marhaság szerintem. Vagy valaki keveri az Ad-aware-t mgával az adware-el, vagy esetleg még annyi rosszat lehet róla mondani, hogy nem annyira agresszív mint a többi hasonló. Lehet találni a neten egy-két összeesküvés elméletet róla, de nemhiszem, hogy ezeket komolyan kéne venni.

000000000

Használtam az ad-aware -t, sose volt vele probléma, de nem is mondhatom, hogy sokat segített volna. Tibor, én egy W-XP újratelepítést ajánlanék, ez, amit csinálsz, csak foltozgatás... Én minden 6-8 hónapban újratelepítem, szerintem aktív használatnál (no meg a gyerek) tobbet nem bír ki...

s5f8tmfv3

Persze hogy marhaság, elég a program nevét a magyar Google-ba ütni, ott az eredmény, plusz saját tapasztalat a kifogástalan működés. Ami meglepett az az hogy szervizesektől jön ez az infó, akiknek tudni kellene mi a különbség az adware meg a semlegesítő program között.

000000000

a W XP telepítés nem nagy probléma, a mentés, amit elotte csinálsz, az mászik az idobe...
...de ez elobbre visz...

3vv2btrhv

bocsi de áramszünet volt abban a pillanatban amikor el akartam inditani az ad awart , pillanatra azt hittem hogy én csináltam de az egéssz településen kiment a villamy ez itt mindenapos dolog a kárért meg mehetek a ..... pi ... cs -ba

000000000

Nekem évek óta megy két gépen az XP soha nem kellett leszedni. Csak frissítettem. Most én is ezzel szenvedtem napokig, amivel a Tibor. Bevittem a gépemet a szervizbe, gondoltam 2 perc alatt megoldják. Ehelyett törölni akarta az XF-t vagy az egész C-t. Ezzel sok dolgaim is vesztek volna. Nem engedtem. Hazahoztam a gépet nekiálltam és pár óra alatt rendberaktam. Azóta még jobb, mint volt. A hangsúly nem az AD-AWAREn van, hanem amit leírtam végig kel csinálni mert a hiba a C telítettségéből indul. Az csak segít takarítani.        

3vv2btrhv

vinyo törölve , ad aware csak cookikat talált törölve !

000000000

Futasd töbször. Lehet, hogy talál még több törölnivalót. Közben inditsd ujra a gépet.

3vv2btrhv

komoly javulás 9.1 nem fagyott le és nem inditota ujra

000000000

Sziasztok! Volna-e valakinek egy Hardverkulcsa EdgeCam 11-hez? Nagyon kellene, mert az enyémet "elhagytam" valahol!![#falbav][#nyes]
Üdv. Péter

000000000

Kérlek csináld végig amit irtam ha valamit nem értesz, kérdezz.