Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Üdv. Tibor!

A csuszka elérési útja a következő: Kattintgass a következőkre sorba. Start ----- programok ----- kellékek ----- rendszereszközök ------ rendszer-visszaállítás ------ rendszer-visszaállítási beállítások (az ablak bal alsó részén van) ----- rendszer visszaállítási fül ----- beállítások – itt a csuszka.

A rendszer visszaalítás kikapcsolása négyzet legyen kijelöletlen.

000000000

Szia Bicska!
Ha fut a gépeden NOD 32 akkor kapcsold ki meglátod a különbséget. Ha nincs, rakd fel és hagyd dolgozni akkor is, látod az eredményt. Ez a fék különösen szembeötlő lesz, amikor kezd megtelni a C meghajtód. Odáig lassít, hogy állandóan nemválaszoló programokba ütközöl. Különösen igaz a régebbiekre. A NORTON-nak tudtommal más a funkciója.

000000000

Én pl. nem egészen értem a színekkel való munkát! Az nagyon érdekelne...

000000000

Mindenkinek megvan a saját antivírus progija... Én ezelott Nortont használtam, de amióta áttértem NOD-ra, másról hallani sem akarok. Szerintem a Norton tobbet lassít a gépen. Miért  van az, hogy majdnem minden cég a NOD-ot használja? A jó reklám?![#nemtudom]

000000000

Én jelenleg is Norton 2006-ot használok, de megerősítem, hogy erősen megfogja a gépet! Előtte Norton 2003-ast használtam, az lényegesen kevesebb erőforrást igényelt...

3vv2btrhv

Vigasz dijkénz kaptam egy mikrofont és müködik!!
Mit értesz szinek alatt , pontositást kérek .
Tibor

000000000

Akkor már kis énekes fiú lesz beloled....

000000000

...az az igazság, hogy nem tudom pontosítani, mert nem is tudom mire vannak a színek, eddig még nem használtam, de azért jó volna tudni, mit lehet veluk csinálni...

3vv2btrhv

OK  
ELÖBB felrakom a 9.1-et  
nem leszek énekes !!

000000000

...pedig van egy stúdióm, szívesen kiadok neked egy CD-t...   Nekem csak 8.1-esem van, nem lesz más a 9.1-el?

3vv2btrhv

3vv2btrhv

sziasztok
a nod32 azt irja ki hogy töröljem a goole keresö progiját , hát nem lehet , mert ugyanaz van , hogy a gépek kikapcsolja ha leakarom törölni. nagyon ugyesen ki van találva .
Tibor

3vv2btrhv

Sajnos regel ota képtelen vagyok összehozni a videot mert a gép ugyanazt csinálja ha számolni kell kikapcsol . azt mondták hogy ez tipikus táp hiba , mert nagyon melegszik a gép forro levegö jön ki a táppol .

s5f8tmfv3

Ha egy program eltávolítása ilyen nehézkes akkor lehet hogy valóban maga a progi próbálja megakadályozni az eltávolítást. Eddig kétszer sikerült ilyenbe belefutnom, ezek reklámprogramok voltak, amik hamis hibaüzeneteket írtak ki hogy vírusos a gép, hibás a registry, stb... majd rögtön fel is ajánlották (fizetés ellenében persze) hogy megoldják a problémát. Szerintem keress rá a "programneve+remover"-re, ha nem egyedi eset akkor találhatsz eltávolító programot, vagy leírást lépésről lépésre hogy mi a teendő. Egyébként milyen Google program ez? Meglep hogy már ők is ilyen eszközöket vetnek be.

s5f8tmfv3

Ez már sokkal valószínűbben hangzik.