Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Virus irtás másik winyórol, robot gépek eltávolitása. Csökentetüzemodban ujra inditani rendszer viszaálitás...ujra telepités....
De lehet hogy csak az alplapi elem rossz...

3vv2btrhv

csak akor csinálja ha a neten vagyok

3vv2btrhv

A virus scan megtalálta a windoz ellenörzö progit amikor odaért mindig kikapcsolta a gépet , most letötültem de nem biztos hogy jo lessz

000000000

Milyen windowsod van? XP-hez rakd fel az sp2-ot. Ha nincs fennt, sebezheto egy RPC, vagy RPC hivas (tavoli eljaras) es ujrainditja a gepet. Lehet ez van nalad is.

3vv2btrhv

Honan lehet beszerezni ???
Igen mindig leáll

000000000

3vv2btrhv

NAGYON KÖSZÖNÖM !!!
uGY NÉZ KI MÜKÖDIK ,  ez mit csinált ?

000000000

Kijavitott egy rakat windows hibat... Melle meg rakd fel a spybot-ot, neha futtasd le. Csak legyen frissitve futtatas elott.

http://www.safer-networking.org/hu/index.html

3vv2btrhv

Sajnos a gond nem szünt meg mert azt most is kiirja hogy a windoz nem felelt meg az eredetiség vizsgálatak és ez kapcsolja ki a gépet a sybot- ot ráengenve is kikapcsolja a gépet !

e7c897sd8

Tibor! Rajt lógsz a neten vele?

000000000

3vv2btrhv

igen , ha jogtiszta lene ako azt irja ki hogy ok a könyvtárban láttam ott minden rendben  
a visszaállitás sem müködik mert nem engedi korábbi dátumot belitani

000000000

Biztosan van ra utolagos "gyogymod". En meg ilyennel nem talalkoztam ebben a formaban. Van egy windows install cd-m, ami meg az egyetemem lemasolt javitocsomag nelkuli xp. Ebbe integraltam az sp2-t. Ezzel semmi problema, nem kell aktivalni, stb. Kell hozza egy jol konfiguralt tuzfal es kesz.

3vv2btrhv