Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Mondj virust! Klasszikus virusok mar nincsenek, fergek vannak. NOD is elmetn ebbe az iranyba. Az alap a mai vilagban egy jol konfiguralt tuzfal. Csak virusirtoval netre menni = aids-es macskat kefelni.

3vv2btrhv

Sziasztok
pénteken elviszem a gépet ahol vettem , mert nagyon nem értem ezt az egészet , most üt vissza hogy nem foglalkoztam magával a számitástechnikával , csak használom .
Agyaltam a dolgon addig nem volt semmi gondom mig a artcam9.1 fel nem raktam .
most hogy töröltem ugy néz ki , hogy vissaált a normális müködés , de csak holnap fogok a 8.1 el dolgozni .Szeretnék aludni , mert az elmult napokban ez nem sikerült .  
Tibor
mindenkinek aki segitett külön köszönet érte !!!!

3vv2btrhv

Most az a jelenség van hogy felugrik egy ablak , hogy a rendszer sujos hiba után ált hejre - hibauzenet küldése és akármire katintok az ablak nem tünik el .

000000000

Indítsd el a gépet csökkentett üzemmódban, ha úgy elindul, csinálj egy rendszervisszaállítást, futtasd az msconfig.exe-t.

3vv2btrhv

szia tyutyi
ezt már probáltam nem engedi egy bizonyos dátumon régebbit beállitani ,de probáltam más cad-cam progit ahol számolni kellene ott rőgtön lefagy amit még sosem csinált a gép szerintem proci probléma lessz .

000000000

Hát az lehet:( Csak azt írtad, hogy el se indul a gép normálisan, ezért gondoltam, hogy csökkentett üzemmód...  
Hát utolsó próbaként esetleg új windows telepítés?!

3vv2btrhv

msconfig.exe filét nem talált a keresö csak ex kiterjesztést de azt nem inditotta el  
csökentett modba nem tudom elinditani

000000000

Szia Tibor!

Én szinte veled egy időben kezdtem azzal a problémával küzdeni, amivel neked még most is bajod van. Nekem sikerült úrrá lenni rajta. Nálam úgy kezdődött, hogy elkezdet lassulni a gépem, majd amikor a netre csatlakoztam, kis idő után összeomlott a Windows és újra indult úgy, mint neked stb.-stb. Nekem sikerült megoldani és az óta hibátlanul és gyorsan megy a gépem. Amikor rájöttem a hiba okára onnan már ment a dolog. A szakemberek újra akarták installálni a merevlemezem, de én ezt nem engedtem, mert az a rengeteg anyag és program elúszott volna, ami rajta van. A következőt ajánlom neked. A hiba abból indult, hogy nagyon megtelt a C merevlemez!!! Először a merevlemezről a karbantartóval töröltetni kel az összes szegyült szemetet. Ha van NOD 32 futtasd le a víruskeresőt és töröld le a NOD 32-t. Ezután nézd meg menyi a szabadterület a C-n ha a szabad terület nem haladja meg a 10% ot akkor kezdjél lementeni és letörölni (kuka ürítés is) róla addig amíg a szabadhely 10-15% lesz. Futtasd le az ADAVERA-T 2-3x egymásután, és amit kijelöl hibás mappát, töröltesd vele. Két-három újraindítás után helyre kel hogy jöjjön és felgyorsul a géped. Esetleg ha kell Végezd el a beállításokat ha valami nem úgy működik ahogy kellene. Én is elállítottam már kínomba mindent mire rájöttem mi a hiba. Az biztos, hogy a procidnak semmi baja!!!!!  
A NOD 32 nagyon lassít és bekavar. A Windows tűzfalat használd, és időnkét futtasd az ADAVERÁT. Én a hatost használom. A fentiek tökéletesen helyrehozták a gépem.  

A mikor minden működik, azonnal készítsél visszaállítási pontot és növeld meg a visszaállítási ponthoz elfoglalható területet Hogy legalább 8-10 pontot, tudjon tárolni. A csuszkát húzd a max ra vagy közelébe 10-12%. Ez nagy segítséged lehet bármikor.  
Időnként nézd meg a C telitettségét, legyen állandóan 8-10 % szabad hely és gondoskodj a szemetek törléséről a karbantartóval és az ADAVERÁVAL.

Sok sikert: Danibá  

000000000

Start menü(a tálcan bal alsó sarok) --> futtatás .. írd be,hogy msconfig és OK.

3vv2btrhv

000000000

Hunka Tibor! Megkaptad a mailokat, amit ma kuldtem? Mert mindig visszajon nekem, hogy nincs kézbesítve.

000000000

Vissza lehet állítani a rendszert egy korábbi időpontra, amikor még jól működött a géped. A csökkentett módban való futtatás azért is ajánlott, mert akkor a szgép csak az alapvető funkciókat tölti be, így a férgek, vírusok nem tudják megakadályozni, illetve szabotálni a visszaállítást.

Bicska

Ha a NOD32 lassít, akkor mit csinál a gépeddel a Norton?![#vigyor2]

3vv2btrhv

sziasztok  
Orvosnál voltunk a számitogéppel , fizetünk vizitdijat és pendrájvos beöntést kapott a gép amitöl elmult a rontás rolla .  
Tivábbi gyogymodokat irt fel az orvos ugy mint  
szivátültetés (Windos)NORD 32 szedése !!
tibor
növeld meg a visszaállítási ponthoz elfoglalható területet Hogy legalább 8-10 pontot, tudjon tárolni. A csuszkát húzd a max ra vagy közelébe 10-12%. Ez nagy segítséged lehet bármikor.  
ezt én nem találtam mármint csuszka

3vv2btrhv

szeretném megköszönni mindenkinek aki az elmult napokban segitett nekem a problémám megoldásában .Sokadik alkalommal bizonyosult be hogy ez egy KÖZÖSSÉG , és buszke vagyok hogy tagja lehetek , hálám hangos videok lesznek csak jelezétek mi legyen a táma (artcam-ban )
most ujra rakom a 9.1-est