Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Akkor ez a megoldás nem járható ut?  
http://www.dailycnc.eu/wordpress/wp-content/uploads/2011/11/diy-brushless-spindle-4.jpg" border=0>

xkbv3nx0d

kzoli

samo:

kösz a katalógust. Azt hiszem jó lesz. Találtam benne plussz infókat, ami alapján már szerintem menni fog a bekötés.

zozo:
Megmérni egyelőre nem tudom az ellenállásokat, mert nincs mérőm. Majd kérek kölcsön valakitől.

Köszi a segítséget mindkettőtöknek.

zozo

Wow! Királyok vagytok!  Valakinek tartós használat, gyakorlati tapasztalat van már rc mocival?
Nem ismerem ezt a linkelt mocit.. tán a repülőgép motorok közt érdemes kutakodni utána...
Szép outrunner, sok pólussal... -lehet, hogy 40-50% teljesítmény kivétellel nem is melegedne...?
No, ez érdekel mindenesetre.... Hát nem dokumentálták agyon...

keri

Anyjuk hozd a Chemotoxot....[#eplus2][#crazya]

spgkgiiaa

Szétszeded a koptereket? Kellene egy rakás giro, ha felesleges.

zozo

[#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1]

keri

Szerintem járható, csak kisebb teljesítményen mint a névleges.

Én a léptető motorjaimról nem tudok túl sok infót, ezért úgy hajtom,  hogy rá raktam egy hőmérőt, és addig növeltem az áramát amíg hosszútávú használat mellet 50fok körülire nem melegedett.

Gravírozáshoz viszont nem igazán kell teljesítmény, szóval jó lehet...legfeljebb gyakran cserélgeted a csapágyakat....vagy veszel bele kerámia csapágyat.

zozo

Inkább összerakom, javítom, mint szétszedem :)
Amelyik gyro nem kerül vissza, az nem igazán jó másra sem. Viszont 3ezer körül vannak nagyon jók,
mármint ár/érték arányt nézve, mert hát több tízezres is van. Kérdés, mire kell neked, küldök linket privátban.

spgkgiiaa

Nekem azért kell, mert kényszerleszállás következtében életét vesztette a sajátom. Koaxiális vezérlésű rotoragy tetején van most hiány abból a kis pöcsből. Viszont ami van a képen, ott csak az első ilyen. A többinél, ha jól látom a faroklégcsavar adja meg az ellenirányú nyomatékot.
(Miből lehetne ilyet csinálni házilag? És hogy egyensúlyozzam ki?)

zozo

Mint hallottam,a kerámia csapágy se nagyon jön be ezekben a motorokban. Ezért célszerűbb az orsóra építeni a motort, kiváltva annak eredeti csapágyazását.

zozo

Petrence, segítek, privátban beszéljük meg, ne offoljunk itt.

Devecz Miklós

Devecz Miklós

Csak egy jó vezérlés kellene hozzá. :-(