Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Hagyjatok mar ezt az orokos veszekedest,mert ettol megy el az embernek a kedve.Az en velemenyem az hogy a kezdonek az a lenyeg,hogy epitsen valamilyen gepet es ha latja h lesz belole valami majd akkor rohan Tiborhoz a szamokkal,ezt tapasztalatbol mondom.Ti mar olyan regen voltatok kezdok,hogy azt mar el is felejtettetek,de igy mi tudunk kitol tanulni :) .Ha mar itt tartunk akkor Tibor tudnal nekem egy kicsit segiteni?Szeretnek majd egy relief marogepet epiteni,a motorok adottak,1Nm-esek,tobb adat nincs roluk,de szerintem ezen a szinten ennyi is eleg.A lenyeg,hogy a leheto legnagyobb sebbesseget erjuk el,de ne menjunk nagyon a hataron.A foorso egy proxxon lesz lapra szerelve(2helyen megfogva),max 2kg plusz egy 10-es alulemez amire jonnek a csuszkak.Mekkora emelkedesu a kereskedelemben konnyen beszerezheto tr orsot javasolsz?Termeszetesen ez mar golyos csuszkakkal lesz szerelve.Elnezest az angol billentyuert.Segitsegedet elore is megkoszonnem.

c2nsu773m

Segítséget kérnék!
Pár hete valaki említett egy rácsos elemeket gyártó céget, lézer gép asztalának kellene.
Küldjétek már el a honlapcímüket.

000000000

10*4 trapézorsó
Beszerezhetőség pl.: http://www.powerbelt.hu/?Prod=TR-ORSO-KUE" TARGET=_fnew>Powerbelt

sti33mvj7

Sziasztok  
depron habot lépésálló habot balzát 4 5 mm es rétegelt lemezt plexit alu és bronz ami lesz egyenlőre megmunkálva .
most a maró motor 33000 forog de ez változhat  
az a gondom hogy ez az újabb masina ami most alakul nem szeretném ha túl lassú lenne mint a régi amit tegnap elvittek .  

azt nagyiívbe lesz..rom hogyha kioktatnak de szerintem itt a gépekről kellene csacsogni és nem egymást ba...ni.
előre is köszönöm a segítséget bármi is legyen az

000000000

Már ne haragudj, de a #11676 kérdésre nincs korrekt válasz! Eleve a kérdés sem korrekt!

mxjj54gxi

Én még kérdést sem látok!

svejk

PSoft

"azt nagyiívbe lesz..rom hogyha kioktatnak..."

Hát,azt általában én is.
Ha pedíg úgy vélem,hogy így van,...én olyan helyen nem is szoktam tovább kérdezősködni.

És,...ezt veheted "segítség"-nek is.

mxjj54gxi

sti33mvj7

Értem és köszönöm.

Na akkor sorba.
Kedves vbodi pont önt ajánlotta egy közös ismerősünk,azt mondta hogy ön biztos fog és tud is segíteni a gyakorlati és elméleti dolgokban hát erről ennyit.Azt hiszem többet nem hívom.

"Már ne haragudj, de a #11676 kérdésre nincs korrekt válasz! Eleve a kérdés sem korrekt!/.

Szeretném megtudni mit is jelent az a szó hogy korrekt /Eleve a kérdés sem korrekt/!?

vagy itt csak az számít korrektségnek hogy egy kezdőtől fillérekért megvesszük a motorjait jó hülyének nézzük ,vagy az a korrektség  hogy csak neki sokkal drágábban adjuk el a rozsdás használhatatlan síneket. ha kérdez nekiugrunk mint a hiénák csapatba és elvesszük a kedvét hogy benézzen az oldalra? fura ez a dolog .!?

úgy olvastam hogy ez a topik az Általános, gyors, sürgős kérdések.helye  

rferi   #11686 szerintem itt sok mindent leírtam ez az egész a kérdésem lehet hogy nem tökéletes a kérdés de szerintem kérdés és ha valaki valóban segíteni szeretne nem ilyen választ  kapnék .

nagyon sokat segítettetek urak.
Ősze áll a kirakós ha mi ilyenek vagyunk/CNC sek/ úgy nem szeretnék közétek tartozni bár a találkozókon nekem nem ilyenek tűnt a csapat és hiányozni is fog .
Segítség, béna vagyok!!! de nem ostoba.

Tisztelettel  
Garai József

000000000

Sajnálom, hogy erre a következtetésre jutottál, hidd el ez egy jó csapat és ahol tudunk, segítünk.
Nem kell, hogy elmenj, nem bántott senki!
Legközelebb konkrétabb kérdést tegyél fel és ha tudunk, segítünk!

keri

Ba..meg nyuszika a fűnyíródat?

Senki nem bántott, téged vbodi különösen nem.
Többen próbálták belőled kihúzni azt az infót ami szükséges a válasz megadásához, csak eleve negatívan állsz hozzá.

Kérdésednek műszakilag nincs értelme. Nem lehet rá válaszolni. Ezért a nagy értetlenkedés mindenki részéről.
Tibor45 pedig simán ilyen nyers. Nem tudja, hogy kell hozzászólni az emberekhez, ez az ő hiányossága, de ha ezen túltennéd magad, ő is segítőkész és jó szakember.

Akárki vagy a való életben, itt új vagy, ezért a nem túl kedves bemutatkozásod ellenére még mindig segíteni szeretnénk, szóval szerintem fuss neki még egyszer, kicsit pozitívabban.

A motor típusa a leg ritkább esetben mond bármit, mert kb. véletlen szám generátorral adják nekik a neveket.
A motor fizikai méretei, árama, vezérlő típusa, gép mérete, felhasználása, jellege, egy fotó róla, hogy mit szeretnél elérni, eleve sokat segítene abban hogy bárki tudjon neked tanácsot adni, de egy számításon alapuló méretezéshez még ennél is részletesebb adatok kellenek.

keri

Visszaolvasva ráadásul Tibor kifejezetten barátságos és segítőkész volt veled.
Az hogy egymással mit vitatkoznak meg nem mindegy neked?

mxjj54gxi

Ne haragudj, de csak szimplán elnéztem, és ott tényleg nem volt kérdés...

000000000

Józsi! Én, ilyenkor, kicsit rosszul érzem magam. Sértődés, harag, vádaskodás és még kitudja mi sugárzik az írásodból. Pedig, már egy ideje olvasója, néha írója is vagy a fórumnak. Ezért, feltételezhető lenne, hogy tudod, megfelelő válasz, csak megfelelő kérdésre adható. Legalább, az, ezt forszírozó beírásra, kiegészítetted volna, kérdésedet.  
Az, hogy beírtál egy motor típus számot, az édes kevés. Minimum a motor nyomatékát, adatait kellett volna írni, hogy ne a válaszolni szándékozónak keljen ezt keresgetni.  
Másrészt, a legalább használható válaszhoz, még néhány infót kellett volna megadni.

Mondok egy példát. Kb. így kérdeztél.  Van egy benzines motorom, Milyen sebességváltót használjak hozzá, ha berakom egy autóba. Nos, beláthatod, erre nem lehet mit válaszolni. Autó, a Trabant is, meg a kamion is.  
Szóval, kérdezni is tudni kell. Különösen, ha figyelmeztetnek is rá.  
A figyelmeztetés is lehet jó szándékú, sőt .....
Talán az ön készülékében is van hiba:))