Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

Na, megfejtettem. A nagyobbik golyó a másik szett kocsiba való, amit ugyanott vettem. Csak azt nem értem hogy került át a másikba, meg egyáltalán hogy sikerült beleerőszakolni. Mindenesetre van 2db golyó hiányom. 2,77mm. Boltban nem rendelhető. Nincs véletlenül valakinek?

4um5b65d

Nyilván nem volt az benne abban a kocsiban.
Talán kipattant régebben a nagyobbik golyó és most találtad meg.

Tudod ez olyan mint a Rátóti csikótojás.
Azért mert legurítják a lejtőn és begurul a bokorba, onnét meg kiugrik egy nyúl az nem azt jelenti, hogy a nyúl a tojásban volt.

svejk

Ne foglalkozz vele, elmegy az 5-6 golyó hiánnyal is.

svejk

Vagy legalább is nem a golyópályában. Sok esetben felragad golyó szemét a kocsi belsejében, van ott annyi hely.

svejk

jav: golyó vagy szemét

juh0557j0

A nagyobbik golyós kocsit csak ma szedtem szét, eddig össze volt szigszalagozva, tehát abból nem eshetett ki előzőleg.

juh0557j0

5-6 hiánnyall???  Az azért kicsit durva már nem? Igaz úgy sem kotyoghat, de ugye ez esetben nagyobb terhelés jut a megmaradt golyókra.

svejk

Te a kocsik nominális terhelésénak a tizedét sem fogod elérni.  
Tapasztalatból mondom hogy jó lesz, sőt könnyeben szalad. :)
Egyébként gyárilag is kihagynak 1-2 golyóhelyet, épp úgy mint az orsókban.
Ha függőlegesen megy és túlszáraz, vagy már kopottak a golyók/pályák akkor kicsit idegesítő, ahogy potyognak le a golyók, de teljesen jó lesz.

svejk

Gondolom 4 golyósoros és 4 kocsi össze lesz fogatva.

juh0557j0

Igen, 15-ös THK 4 kocsi lesz a Z-nek.

eivmhrm04

Nekem van de 2.75 thk 15 ösből van ez is.

eivmhrm04

Ugy voltam kilövöm a sörétes puskámból de de nagyon kifényezné a csövét.[#circling]

juh0557j0

Az nekem teljesen jó lenne. Digitális tolómérővel 2.74-et mértem. Mikrométerrel 2.77.
Esetleg kaphatok levélben néhány darabot?

000000000

Olyan XML –t keresek, ahol működő végállás kapcsolók, ref kapcsoló és ferkiváltó is be van állítva.
Próbára kellene. Valamit ellenőrizni akarok.

Köszönöm, ha küldesz!    

69sevc9a5

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy mi a neve annak a készüléknek,amit berakunk a maró,vagy kordináta fúrógép főórsójába,és mint egy mikroszkóp,rá tudunk állni mondjuk egy vonalra.Remélem érthetően fogalmaztam.Tehát olyan mint egy mikroszkóp,és be kell rakni(ISO25)a gép főórsójába,és fel lehet venni a központot,nullpontot....
Köszönöm:Róbert