Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  

Egy jobb minöségü sima mélyhornyut is elötudsz fesziteni ha egymás mellett vannak ( külsö gyürühöz egy 0,05mm-es távtarto , A4-es böl vagy alufolia , kicsit kisérletezgetni kel vele de tutin müködik ) .

xfg6v697j

mxjj54gxi

Abszolut jól mondod, a csapágyboltos is ezeket emlegette!
De nem jutott eszembe a háztartásigépes, jó ötlet, el is megyek az ismerőshöz, hátha!

mxjj54gxi

Nincsenek :(
Egy nagy ferde van elől, és egy kis ferde hátul.
A kis ferde helyett gondoltam mélyhornyút, jobb híján, de elébbmég vetesi ötletét kipróbálom

VighLajos

Harminckét év után kezdem megérteni, mi a modul.
Akkor volt az utolsó géptan óránk. Igaz, azóta nem volt rá szükségem!
[#taps]

Szalai György

„Hát... akármit mondanak is a nagyképűek, a Láthatatlan Légió igaz. Én láttam, ezzel a két szememmel...” (Rejtő J.)
http://www.vxb.com/page/bearings/PROD/8mm/Kit8330" TARGET=_fnew>Létezik a ferde hatásvonalú csapágy is a neked kellő méretben.
Van neki szeri és száma. Olyan csapágyboltost keress, amelyik nem a problémát keresi, hanem a megoldást.

s5f8tmfv3

Urak! Létezik fültisztítónál kisebb fültisztító? :)  
De komolyan. Olyan tisztító/polírozó valami után túrom sikertelenül a netet ami befér egy 4mm-es furaton. Lehet gépi, pl. Proxxon tartozék is, csak a talpa legyen bevonva valami filc vagy hasonló anyaggal.  
Aki lát hasonlót légyszi szóljon!

4um5b65d

A gumikötésű csapos köszörű nem felel meg a céljaidra ?

De van egy másik megoldás is, hogy fogsz egy 3-as húzott anyagot, 10mm hosszon befűrészeled lombfűrésszel és belefűzöd a csiszolópapírt, vagy "mittomén" mit.

s5f8tmfv3

ra8nsmk6w

Ha nem csak egy alkalommal kell akkor egy fogtechnikai boltot keress

s5f8tmfv3

Néztem azt is, de csak nagy polírfejeket találtam. Egy kb. 4mm átm., 40mm mély furat alján lévő ledet kell rendszeresen tisztítani, ezért lenne jó olyasmi ami nem karistolja össze, plusz képes felszívni némi tisztítószert. A fültisztító majdnem jó, bele lehet tuszkolni a lyukba, tisztít is, csak kivenni nem lehet egyben :) A vatta benn szokott szakadni.

279nwbpsa

Lyukasztóval kiütsz megfelelő méretű filcet és ráragasztod pillanatragasztóval egy szál gyufára.

000000000

:D Bocsi, de nem tudom kihagyni, mert ez a mondás az idegeimre megy. A főnököm szokta mondogatni, amikor egy problémát akarunk megoldani és megpróbáljuk kiszűrni a lehetséges hibaokokat. Ilyenkor gondolatban mindig a kedves szüléjét emlegetjük. Merthogy a probléma pontos diagnosztizálása, út a megoldáshoz.
 Erről a mondásról mindig ez a bárgyú PR szöveg jut az eszembe: Mi nem termékeket szállítunk, hanem Megoldásokat! [#falbav] Műszaki ember ilyesmit ne ejtsen ki a száján.[#violent]

ra8nsmk6w

Ide valami célszerszám kell! Megcsavart acéldrót és közötte filcdarabok (mini üvegmosó)
csak egy ötlet