Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Igy jo a nyák .

Hát forraszd ki , nem heggesztve van :)  

Azt nem mondtam hogy nem lessz használhato csak azt hogy ez még az elsö LPT kártyád .
Tulajdon képpen már le is irtam hogy én mit haszálok .2db 74ls14-et a kimenetekre 2db sima kis gagyi optocsatolo a végállásokra és 3db BC182-es tranyo ami jön a 3 referencia optikai kapuktol .

besirkyjh

Miden sor után entert nyomsz ( szöveg - enter , kép -enter , stb )

Arany János

Tudom, hogy nem hegesztve van! Begyulladt volna a szemem, amikor csináltam!:)))))
"Tulajdon képpen már le is irtam..." és én megpróbálom összerendezni egy nyákra, aztán jövök ide Titeket zaklatni!:))))))))))))))

Arany János

A nőknél is először a szöveg aztán...

Arany János

A http://www.soselectronic.hu/a_info/resource/d/hcpl.pdf" TARGET=_fnew>6N137 lábai:anód-katód-katód-anód és itt pedig felváltva következnek.
Vagy nem jól értem?

svejk

Használd az ENTER gombot és hagyj ki egy-egy  sort a kép és szövegek közt.

besirkyjh

Arany János

Igyekszem megjegyezni! Köszönöm!

Arany János

Én is!
A #10246-ban egyébként jól látom az eltérést?

besirkyjh

Nem is figyeltem eddig , minjárt rá nézek .

Küldtem volna a filet de ugy jártam mint a kupiban a foglalt csajjal " probálja meg késöbb "  

besirkyjh

Sikerült elküdenem  

sasi

Hagyományos festékszóróval szeretnék falfestéket szórni.  
Hogyan kell átalakítani ehhez a pisztolyt?
Egyébként teljesen járatlan vagyok a festékszórásban, ez idáig csak ecsettel maszatoltam…

f2266unib

Hali!

Ugyanúgy kell festeni mint a zománccal vagy a lakkal. Ha diszperzitet szeretnél azt vízzel higítani kell mert úgy sűrű. kb olyannak kell lennie hogy ha beleteszel egy fakanalat akkor megfogja, de ne takarja. Ha szinezni is szeretnéd akkor homogénné kell keverni a színnel a diszpit aztán higítani. Ennyi. Nem reklám de ezzel foglalkozunk a www.varazsfal.hu oldalon. A galéria alatti képek diszperzittel, szórásos technikával készültek. (természetesen van azért ecsetes utómunka is benne)

f2266unib

és mégegy...nem függ a szóró méretétől. A villamosos kép árnyékolása teljes egészében fújt technika, modell pisztollyal. A nagyolás meg literes felső tartályossal :)

000000000

üdv.30fokos Vmarómnál ha a lépést 0.1re teszem sokáig mar, de szépen.0.2 kevesebb idő, de csikos.Kérdésem, irhatok e 0.15?