Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Az nem gond , ki probálom .
Egy két hetente elég ? Mi a tapasztalatod?

keri

Index.hu-tól nem lesz vírusos a géped.

A túl sok reklámot feldobó, fél illegális oldalak, a kalóz és ingyenes programok, meg a spam leveket ami kiemelt kockázati tényező. Én az ilyenek után szoktam lefuttatni, ezeket leszámítva elegendő hetente. Én ritkábban szoktam.

hostya

Az uninstal sajnos otthagy egy-két dolgot a Win alatt, és ezt a uj(telepítendő)NOD rosznéven veszi, és nem települ.
 1. töltsd le az új próbaverziót  
http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/nod32" TARGET=_fnew>innen
 2. Távolítsd el a régit #10283
 3. Inditsd újra gépet
 4. Telepítsd az új próbaverziót  

000000000

Üdv
működött a gépöemen a 0.15-ös felbontás,és nem lett csikos és persze lerövidült a munkaidő.Kérdésem még a következő.A léptetőmotorok úgy felmelegedne4k hogy kézzel nem lehet megfogni,legfeljebb pillanatra hozzáérni.Ez természetes, vagy valami nem stimmel.Egy új gépről van szó.előre is köszz a segitséget

000000000

A CNC-s géped rá van kötve a netre?[#falbav][#falbav][#falbav]
 Amúgy nézz szét a böngésző beépülők között. Tapasztalatom szerint piszkosul megfogják a gépet és zabálják a memóriát. Minden böngészőnél.

f35ezvjs

Zoli!
Vegyél vissza az amperból erre van lehetőség. Nézd meg a 4 jampert és tedd off ra
én nem vettem vissza hanem tettem rá 12v os ventillátorokat

kisinas

Szia! NOD ügyben keress meg privátban.

besirkyjh

Hu .

Dehogy használom a cnct erröl a gépröl , az fent van a mühelyben ez csak demozni használom a Mach3 beállitásaira .

Lefutott az Avira és persze nemtalált semmit , most fut az online NOD 1óra 20 perce és 5%-nál jár !? pedig már az Avirát is kikapcsoltam ( lehet uninstalálni kellene ? ) még várok .

Ezeket a beépülöket meg sem néztem de remélem még nem késö ( most csak az Opera van böngészönek .

besirkyjh

Szia  

Nem felejtem el de most annyira döcög hogy még annak is örülök hogy valami müködik .

Köszönöm

besirkyjh

74% de még nem talált semmit a NOD  

000000000

Nem szabad úgy víruskeresést indítani, hogy másik is telepítve van. Egyrészt a rezidens modulok összeakadhatnak, másrészt mert nekiáll szépen lecsekkolni a másik vírusadatbázisát. Mivel az természetesen tele van gyanús kódmintákkal, jó ideig elszöszöl vele.
 Egyébként magam részéről rájöttem, hogy sokkal jobb újrarakni a rendszert mint kínlódni a gatyába rázásával. Csináltam egy friss telepítést, felraktam a drivereket, meg a szokásos progikat, beállítottam mindent ízlés szerint, és csináltam egy partíciómentést a Paragon Backup-al. Tíz perc alatt visrosszakja a tiszta rendszert a mentésből, és nem kell bajlódni a beállításokkal.

keri

Ha kevés a memória, vagy kevés hely van a HDD-n az is tud drasztikus lassulást okozni.
1Ghz felett még a processzor teljesítmény sem számít.

Sajnos a mai böngészők több száz mega memóriát igényelnek, ami azért gáz, mert pl. a notebookomban összesen van 128MB. Vígan működe a P3-as procival minden, de elindítok egy böngészőt és rögtön behal a gép, a régi böngészők amivel gyors volt, már nem működnek a neten.

besirkyjh

Gondolkodtam a telepitésen .De három havonta ??

Régi a gépem de még most is megálja a helyét valamennyire ( RDram 1Gb 1.6Ghz eredeti Intel ,128Mb N vidia és 30Gb HDD és még 80Gb "raktár" ) .A másik hogy a hiba nem folyamatosan jött hanem egyik pillanatrol a másikra .

Lefutott a NOD és talált is két modosult filet de sajnos a g-mailom nem állt helyre .
Létezne hogy az Opera nem támogatja a g-mailt ?
Mikor feltettem az Operát még gyönyörüen müködött .
Lehet vissza teszem az IE8-at de az perát hagyom alapértelmezetnek , hátha a plugin vitt magával valamit ( végül is ott kezdödött ) .

kisinas

Próbáld meg a Google Chrome-ot.
Kicsi , gyors.

svejk

Ilyen esetekre van kitalálva a "rendszer visszaállítása korábbi időpontra" funkció.
Nekem már nagyon sokszor hasznos volt, amikor valami beépülő vacak feltelepült.
Persze aki registry guru annak könnyebb.
Sokan félnek a rendszer visszaállítástól hogy végkép elszáll a rendszer, nekem még nem volt gondom vele, pedig volt hogy vissza-oda is állítottam.