Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Visszatérve az akkukra amit mutattál...

Nem is értem a kínai mit rosszozik, pocsékolja a már őneki is drága munkaidőt, holmi itatott papír tekercsekre...

Csak kint kéne hagyni az üres akku serlegeket egy évig az udvaron.
Jönnek a poszméhek, nagy buzgalommal telehordják/betömik a lyukakat, utána mehet rá a kupak, meg a csilió milliampert ígérő zsugorfólia. [#nevetes1]

Még valami "zőőőd' vonalat" is rá lehetne húzni a technológiára. [#nyes]

PSoft

IdézAzt azért lehet tudni, hogy 3500mA-nél nem nagyon van nagyobb teljesítményű 18650-es akku. Aki ennél többet ír rá ,azt lehet tudni hogy hazudik.

Mondjuk az átlagembernek, ezt honnan lehet tudni?

Rabb Ferenc

Szerintem ez csak egy elírás. Valaki cerkával leírta a grafikusnak, hogy mi legyen rajta, aztán a 3800mAh 3-asa kicsit lógó orrú lett. A grafikus szerint pedig a 9-re hasonlított a legjobban.

Ha neked kellene egy kínai kézírását begépelni lehet, hogy megharagudnának akik el is tudják olvasni a végeredményt.

Bár műszakilag a 3800mAh is már elég "bátor" kijelentés...

D.Laci

ezsolt74

Csak rá kell keresni, hogy mit tudnak a márkás akkuk (Samsung, Panasonic). 3500mA-nél nagyobbat én még nem találtam. A múltkor meglepődtem, hogy van már 4000mA-es is? de aztán kiderült hogy az nem 18650-es hanem 20700-as.

sastas

A "hivatalos" magyarázat inkább az szokott lenni, hogy az 980.0, merthogy annyira precízek, hogy tizedre meg századra mérik a kapacitást, csakhát az a fránya nyomtató mingid lehagyja a pontot(meg a helyét is [#nyes])

TBS-TEAM

Tulaj elmondása szerint:
VW poló mindig leáll nincs alapjárat már vagy 2 hónapja.
Gyertyákat cseréltek, 2 trafót cseréltek mégsincs alapjárat.[#conf]
78000Km 3 henger. (első tulaj)

Rábeszéltem mérjünk kompressziót. [#eplus2]
Próbáltunk de nem nagyon sikerült. [#nemtudom]

Hogyan működhetett ???
Napi redszerességgel járt az autóval.

József

ywathzay

Hát így, a kompresszió az alapjárathoz kevés volt, de nagyobb fordulaton még eldöcögött. Szép jövő. Tudjuk, villanyautót kell venni, azzal nincs ilyen gond.

jani300

Ford skorpió .
Gyertyákat cserélt , trafót cserélt ,mégis rángat .
Tegnap 60 kilóméterről húzták vissza ,benzinszivattyú megállt .
Üllés alatt kaszni kivág , szivattyú nem akar mégse kijönni a tankból , nosza direkt áram neki . Picit megforgatva .
Hibátlan ,boldogan ment vissza jó messze dolgozni .
Mind tudjuk majd egyszer megint megáll , de hát menni kell .
Ja injekciós tűvel beindult szépen ,meg nem hallatszott búgni a szivattyú , műszeres vizsgálat kész :)

kaqkk007

Fordulatszám jeladó ?

jani300

Nem injekciós tű hanem fecskendő ,elírtam .
Kettő fecskendővel (kicsi) bezin a szívó csőbe és azonnal beindult a motor ,egyértelmű benzinhiány nem működött a szivattyú sem .
Megpiszkáltuk a szivattyút elindult ,jó lett nem is rángat .
Hogy meddig lesz jó az kérdés , de nem is kapott azonnal szivattyút ,biztos ki fogja cserélni .(egyszer :)  )

svejk

Előzmény: [#t19p140955#]

No, ezt csodálatos lesz javítani! :(

PSoft

Nem féltelek én Téged! :)

MoparMan

ez már csak az okozat lesz szerintem.
valamilyen hibából kifolyólag szegény a keverék, szép világosra ki van égve az égéstér. gondolom a gyertyák közel fehérek voltak.
szegény keveréknél a szokásosnál erősebb szúróláng van, ez túlhevítette az erre nem (huzamosabb időre) méretezett szelepet ami idővel feladta.

svejk

Hijnye basszus!!!
Szét sem kellett volna szedni ez a kis vacak kompenzáló, hidegpont, vagy mitudoménmilyen ellenállat volt megszakadva.
Rézdrótból van tekerve, rá is van írva, hogy: Cu 31,5 Ohm 5 %