Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

svejk

A felmágnesezés csak összerakás után lehetséges, szétszedéskor amint megszakad a mágneskör rögtön jelentősen lecsökken a mágnesek "ereje".

Sőt a nagyobb motorokat eleve szétszedés előtt le kell mágnesezni, mert szinte lehetetlen különben a szakszerű szétszerelés.

svejk

Tudom, látom, de ez eddig nem volt kérdés.

dtb

Munkahelyről mentettem meg párat, amit a villanyászok cserére ítéltek. Volt, aminek csak annyi volt a baja, hogy a hőátadó paszta bekeményedett, újrakentem, és azóta is jó... Ami meg kipurcant, abba fillérekért lehet venni ledet az alin. Most már több fajta is van, vannak a külön tápot igénylők, és van olyan is mostmár, hogy táp nélkül, közvetlenül 220-ra köthető.
Amit bontottál, az szerintem nem "kínai" volt, a Daniella itthoni forgalmazó... bár tudjuk, ami nem kínai, az már hamisítvány.... :-)

dtb

Ez a lemágnesezés...felmágnesezés egyébként milyen paraméterekkel zajlik és hogyan, mennyi ideig tart?

jani300

Mosógép ablak ...
Nem cnc , csak szóbakerült ...

szf

Àlmennyezetbe való LED panel. Nem birta a vizet.

szf

PSoft

Ez volt az udvarról a "döglött elektronikás"?
(a típusára már...nem emlékszem) :(

PSoft

Most akkor...lett egy jókora darab, fasza plexid! :)

szf

Igen csak emiatt szedtem szét. Meg persze, hogy neked megmutassam mi is van benne.[#nyes]

jani300

A döglött elektronikás az felöltöltős .
Ennek nem sok baja lehetett ,de nem is próbáltam ,indesit .
Ja még az udvaron van mindkettő ,míg meg nem oldom :)
De ha sok kell (üveg) rágyúrok a dologra :)

PSoft

Hehehhh... :)

Csak most, csak...Neked! [#nyes]

Ugyanaz van benne, mint ezekbe a palacsintákba.(van itt vagy tíz db.)
Annyi a különbség, hogy ezek vizet se kaptak.
Csak a saját, hozzá csomagolt kínai meghajtójukat.
De...azt se bírták sokáig.
Pár hónap után...zsinórban döglöttek, egyik a másik után.
Ennyit bírtak a túlhajtott LED-ek.

Szalai György

We are the BORG. Resistance is Futile. We are building a UNIMATRIX in Ecser.

Így készül egy teljesen automatizált raktár. Előbb épül a vasrács, azután a falak. Érdekes.
Lesz dolguk a vasgyűjtőknek húsz év múlva.

PSoft

IdézÍgy készül egy teljesen automatizált raktár. Előbb épül a vasrács, azután a falak.

Régen is volt ám hasonló...előbb a tető, azután a falak. :)

vadember

Én a nyíregyházi LEGO-t láttam amikor építették a raktárat. Ugyan ez volt a technológia.