Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Pakolom a forgathatós alkatrész tárolómat. És előkerülnek fura dolgok.
Nem tudom miért van nekem ilyen, hogy került hozzám, minek hoztam haza. Azt sem tudom mire jó.
Segítsetek!
Első ránézésre M8 anya. De nem teljesen. Az egyik oldala szabályos, a másik meg kívülről kúpszerű és oválisra van munkálva. Félig belehajtható egy M8 csavar, aztán megszorul benne. Kívülről rendesen passzol rá a 13-as kulcs.
Minek csinálnak ilyet? Hol használatos? Mire használhatom, ha nincs csúzlim?

jani300

Autókban van hasonló .
Egyfajta önbiztosítás .
Habár ez elég durván meg van nyomva .

Arany János

Önzáró.
De tévedhetek is.

TBS-TEAM

Önzáró anya magas hőmérsékletű helyeken ahol nem bírja a sima műanyag betétes.  [#kacsint]
József

TBS-TEAM

És egyszer használható ha meglazítod csere.
József

jani300

[#eljen] Valamit megint tanultam .
Kipufogó gyűjtő leömlőn , láttam már ,de a hő eszembe nem jutott volna :(

TBS-TEAM

Ami még fontos 8.8 min-tól felfele keménységő csavarhoz használható. [#vigyor0]
József

jani300

Autóban nincsen is bilivas :)

Bicska

Láttam már hasonlót repülőgépen, egyfajta "önzárósnak" gondolom. [#rolleyes]

g89ketty

Lengéscsillapítókhoz kaptam ilyeneket.

PSoft

Te biztos emlékszel... :)

Valamikor régen, volt az Ezermester újságban ötletpályázat.
Volt valami briliáns ötlet, beküldte az ember, aztán ha tetszett a szerkesztőknek, azt hiszem 50Ft-os vásárlási utalvány volt a nyeremény.
Jah, közzé is tették a lapszámokban a beküldött/díjazott ötleteket.

Nah, ott olvastam egyszer, hogy a koma egy csepp akkusavat használt csavarok meghúzás utáni rögzítésére. [#heureka]
Természetesen azért olvashattam, mert a briliáns ötletet 50Ft-os vásárlási utalvánnyal jutalmazták és megjelent az újságban. :)

svejk

Ahogy olvastam az utolsó mondat feléig azt hittem Te voltál a beküldő. :)

g89ketty

Nem! Ő a fogkrémes tubus kupakból készített rádió forgatógombbal nyert 50,-Ft ötletdíjat. (bocs: PSoft)

PSoft

Nézd csak az első és második képet...

Ott "vigyorog" középen a két LED alatt! [#vigyor]
[#t24p2877#]