Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

molnarfme

Üdv.
Sajnos neked most nemtudok segiteni. Eljött érte akinek először odaigértem.
Ferenc

J-Steel

Vettem egy keretes fűrészgépet.
Valaki meg tudná mondani mire való a keret tetején az a vasrúd ami a vályatban  mozog?
Kézzel fel lehet emelni.

KoLa

Nem vagyok benne biztos de,én erre fogatnék egy rögzíthető, csúsztatható, ráillő kialakítású nehezéket, az előtolás beállítására, mivel mindíg középre adja le az erőkart.

sastas

Én néminemű súlyt vizionálnék rá.

J-Steel

Ez a gép nem emeli fel a keretet amikor visszafelé mozog. Ez baj? Hogy viszonyul ehhez a fűrészlap?

jani300

"Ti!aztán tudtok!"
Ezt most muszáj volt vissza küldenem , pedig gondolkodtam a dolgon ... [#worship]

KoLa

"Hogy viszonyul ehhez a fűrészlap?"
Visszafelé nem viszi az anyagot![#hehe]rajtad áll majd hogy mennyit adsz neki a csúszkán...
Ez nem egy modern technikának láccik.

KoLa

J-Steel

Valami emelőmechanizmust kellene neki gyártani.

jani300

jani300

Biomechanikusokat láttam , csináltat .
Egyszerűen visszamenetben megemelte kicsit a szaki .

KoLa

Nehogy azt hidd hogy sokat árt neki! ilyenkor leválnak a fogárokba ragadt, ragadós anyagok, kezd el használni és majd látod.

KoLa

Te nyertél! én még csengetni sem tudtam, mikor már Te bicikliztél[#eljen]

jani300

60 ért adok gyárit :)
Amikor vettem beindult , de kerepelt benne valami .
A tulaj szerint a dahlander motor ventilátora, de már akkor is hitetlen voltam :)
Modern hidraulikus egyébként , frankó csak "foglalkozós" lesz .
Ja és kis aranyos , négyen feltettük simán az utánfutóra .

vadember

Visszafelé mozgáskor fölöslegesen koptatja a fűrészlapot. Nem játéknak találták ki a kiemelőt.