Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Korát nem tudom, "születését", valamikor a '70-es? évekre tippelem....most lett "nyugdíjas korú" a masina, amiben sok évtizeden át szolgált.

PSoft

...

PSoft

...

Szalai György

Hihetetlen jók és hiánypótlók a fotóid. Abba ne hagyd!
(A minap kerestem képeket a neten TRT kisautomatákról meg lamellás biztosítékokról, hogy megmutassam egy ismerősömnek, ilyen is volt. Nem találtam.)

PSoft

Köszönöm!

De, elcsesztem a dolgot...[#falbav]

Kimaradt a képes "bemutatóból" a motorvédő konkrét szöveges típusmegjelölése. :(

Nézd csak mit hoz a "barátunk" a Siemens 3VA2-re...

Ha konkrétan megnevezem a postomban szegényt...
...most nagy valószínűség szerint, Ő is ott lenne a "barátunk"talált képei/hivatkozásai között. :)

4umhue7vh

Sziasztok! Nem találtam jobb helyet, ezért ide rakom. Valaki foglalkozott már ilyennel? Tud ez működni analóg módban? Régen hentereg nálam pár ilyen szett, gondoltam megpróbálom életre keltei.A motorokon minden csatlakozó rajta volt, csak össze kellet dugni.(nem ronthattam el a bekötést) Raktam rá potit, enable, stb, de működés nincs. A zöld led villog, ami azt jelzi hogy a végfok le van tiltva, Ennek van egy csomó hiba jelentése ezeket elméletileg ellenőriztem.  https://www.maxongroup.com/medias/sys_master/root/8834316861470/205679-DES-50-5-OperatingInstructions-En.pdf

7cim5mm0

Szervusz!

Nincs véletlen neked valahol a Ganz által gyártott, fémtokba szerelt "rokonából" ennek?
Egy öreg marógép eredeti állapotának visszaállításához kellene, pár VBK-25 kapcsolóval együtt.
Keresgélek egy ideje, de sajnos a pontos típust se tudom, így esélytelennek tűnik...

A másik kérdés mivel te már mindent is láttál:
Dinamo villanymotor katalógusod nincs véletlen egy másolat erejéig?

PSoft

Szia!

Sajnos, nem tudok segíteni...egyikkel sem. :(

jani300

Az a zöld dobozos nyomógombos mechanikus motorvédő lenne , lehet hogy abból van , valahol .

molnarfme

Üdv.
Ha nem sikerül szerezni, nekem van egy GKML16 1,2_2,1A tipusu alig használt felszerelve.Ha más megoldást nem találsz ,szivesen elcserélem egy akármilyen tokozott KK kapcsolőra.
Ferenc

7cim5mm0

Egy kérdést azért megért, köszönöm!

7cim5mm0

Rendesek vagytok, de a lemeztokozású  kapcsolóim vannak.

Ez még egy őskövület, az 50-es évek elejéről. (Szerintem már akkor sem a legújabb lehetett.)

Bicska

Nem ilyet kerestek?

7cim5mm0

Nem, ez már az "új" :)
Az ezt 1-2 sorozattal megelőző típusokat keresném.

Zozi

Nem elég bekötni, be is kell állítani mi hova van kötve és mi az üzemmód.