Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Úgy harmincöt éves lehet az a TV játék.

A lányaim pont ilyennel játszottak 'anno, ovisként/kisiskolásként.:)
Valahol, még nekem is megvan.
Adtál egy ötletet...
Előszedem az unokáimnak.:)

Szalai György

A kollégád vehetne egy működő példányt az alighasználtpiacon és odaadhatná a néninek.
-Tessék, megjavítottam, használja egészséggel. Szép napot.-
A néni meg boldogan kifizetné, hisz számára eszmei értéke van.
És titokban arra gondolna: Milyen melegszívű készséges pasi, kár hogy nem vagyok harminccal fiatalabb.

uferi

Ha hozzá tudsz jutni ultrahangos mosóhoz illetve nem túl agressziv mosólöttyhöz, a fémrészeket nagyon szépen le lehet tisztitani. A kábeleket viszont le kell  szedni illetve forrasztani mivel a kabelkopenybe a kapillaritás miatt a tisztitó folyadék fölfut ami idővel a kábel belsejét szétmarja, egyszóval ez csak fémfelület tisztitásra jó!

Szalai György

"Ezeket amúgy hogy lehet letisztítani gyári új kori minőségére ?"

Pl: Szárazjég szórással. Finoman.

PSoft

[#heureka] [#eljen]

Köszönöm, adtál egy jó ötletet![#worship]
De, tudod mit...vennie se kell...
Holnap viszem Neki.:)
Tettem bele elemet...múúúkodik!!!
Így, mindenki jól jár...
A néni is, a kolléga is, na meg...én is!:)
[#wave]

Szalai György

Ha nekem megvolna a régi, én is felajánlanám, jólneveltséget színlelve.
Azután megint lehetnék nyugodtan önmagam. [#vigyor2]

RJancsi

Remélem a hátuljára befőttes üveg gumival rögzített 2 db lapos elemmel adod oda. [#nyes]

RJancsi

Egy orosz "elektronyika" VL-100" szolgál monitorként. Igaz nem színes, de a hatás óriási! [#nyes]

PSoft

El tudom képzelni!:)
1970 tavaszán gördültek le belőle az első példányok az orosz "szalagokról".[#eplus2]

ebalint

Szalai György

Talán épp április 22.-én?
Ki tudja, miért?

PSoft

Szerintem, sokan nem tudják még az évet sem, nemhogy a napot.:)

Épp ezért kell mindig...

ebalint

PSoft

Vonatkoztass most el a személytől, nem ott a smiley lényege.:)

Motoros

A néhai férj a végrendeletében elmesélhette volna, hogy ez az alaposan kiherélt örökség nem ökörség, hanem csak egy sima 220-as hosszabbító akar lenni. A Sokol csak a fali alj doboza.[#csodalk]