Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Bocsi! Nem a vonali, hanem a fázisfeszültség 100V.

fpd0kbd4

Elárulnád a parkert hogy lehet,vagy lehet-e egyáltalán 160V-ra programozni. Nekem nem sikerül, nem engedi.

ANTAL GÁBOR

A napokban megválaszolom .. ( megint rá kell hangolódnom ) . Én bitszinten változtattam a dolgokat mert a beszerzett programmal nem ment minden  ( egyszerűen nem reagált ) Te azt akarod hogy pl 50Hz en 160 V legyen a kimeneti feszültség ?  ( mert olyan a motorod? )
 Ha 230V hoz 72 Hz et rendelsz és csak 50 Hz re futtatod fel akkor az megoldás lenne .Majd kipróbálom

fpd0kbd4

Egy FANUC AC szervo meghajtás volna a cél.

szf

Tudsz ilyet csinálni?

Szalai György

PSoft

Hogy a viharba ne!

Csak egy kicsit "fotogénebb" kivitelben.[#nyes]

jani300

Azok a fordítva visszahajtott sínek tetszenek :)
Lehet fázisonként csoportosítanám az nki-kat , de akkor meg az anyázik kicsit aki beköti ...[#nemtudom]
Ez még békebeli hegesztett sarus madzagolt kábel ?
60 as éveknél nem igen lehet fiatalabb .

Szalai György

Némelyik ilyen ősrégi elosztónak a sínezése is hegesztett kötésű, nem csavarozott.
Volt rá idő, ember, tudás, türelem.

svejk

"Azok a fordítva visszahajtott sínek tetszenek :) "
Kíváncsi lennék a magyarázatra.

jani300

Próbálj után húzni egy rendszeres karbantartásnál ,meg fogod érteni .
A pirosaknál még elmegy ott nem igen lehet másképpen megoldani .

szf

Ennek kifejezetten örülök![#taps]

szf

szf

Ahogy a jani300 is írta a karbantartás miatt. Még a 90-es években találtam róla egy belső utasítást a módosításról, hogy a 1968-as augusztusi leálláskor a terveknek megfelelően módosítani kell.

svejk

Ezért várnék magyarázatot.

Aki ilyet csinál az az életben más aljasságokra is képes. :(