Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Nem lehetne...most?

Elég lenne egy vastag napernyő, meg...pár hideg sör.[#nyes]

szf

Egyenlőre a munkagépes gyakorol! De lehet csinál több lehetőséget.[#kacsint]

PSoft

Volt idő...
Mikor megláttam a velem(velünk) majdnem szomszédos építési vállalkozó markolóját kivonulni a telephelyükről...
Automatikusan mentem a boltba kacatokért.(kábeltoldás)
Garantálható volt a min. egy, de inkább több kábeljavítás.
Korrekt volt a góréjuk, mindig fizetett.[#vigyor]

Szalai György

"Korrekt volt a góréjuk, mindig fizetett."
Meg dörzsölt is volt, mert inkább fizette a kevesebbe kerülő javítást, mint a közműegyeztetést és a kézi feltárást.

Bár olyan is előfordult régen, hogy a szolgáltató tervezőmérnöke, a saját telkén ásatott géppel vízóraaknát és mivel amúgy is ő végezte a közműegyeztetést, a személyes kapcsolatai révén korrektül leegyeztette a területet az összes közmű szolgáltató ugyanilyen státuszú mérnökeivel.
Hamar ment.
Hamar ásott a markoló és a kanálból kikandikált egy sokerű kábeldarab.
Honvédségi hírkábel volt, de ez csak akkor derült ki, mikor megállt az olivzöld terepjáró a telek előtt.
A markoló feloldotta a titkosítását.

szf

Nekem is vannak állandó munkagépes kuncsaftjaim.
Az utóbbi 10 évben pozícióba került műszaki vezetők legtöbbje kidobáltatta a régiségeket, többek között az üzemeik közműtérképeit. Ebből van 7 üzem is amire rálátásom van. Ebben az időszakban az a legszebb, hogy ilyen jelegű munkákat csináltatnak.
Azt meg elfelejtik, hogy karácsony lesz.[#eplus2]

PSoft

IdézEbben az időszakban az a legszebb, hogy ilyen jelegű munkákat csináltatnak.

E héten, szerdáig...

-PB gáz tartály köré, körföldelőt telepítettem, kb. 40 m köracél/kötések...
-Refitornyok közé, kb. 50 m 5x10 mm2-es szrm + köracél...
-Motoros kapuhoz, kb. 30 m 5x2,5 mm szrm + köracél...
(ugyanezen a nyomvonalon markolósnak köszönhetően két db. kábeljavítás 4x50 alu,és 3x16/16 térvil.)
-4db. 5 m-es térvil. oszlop állítás/kötés, beüzemelés...

Persze nem egyedül, ketten egy másik kollégával.
Már...Őneki is tele volt a hócipője szerdán kettőre.:)
Most, hetedikéig...pihi van, ha az ég leszakad, akkor is!!!
De még gondolkodom...
Lehet kitoldom egy ...tíz nap tavalyi(ill. még idei) szabival.[#nyes]

szf

Nem rossz!
De mi az a szabi?[#nemtudom]

PSoft

Megyek síííeni' vazeee!!![#nyes]

svejk

"Persze nem egyedül, ketten egy másik kollégával.
Már...Őneki is tele volt a hócipője...."

Nem csodálom, mert Te mindig csak fényképezel. :) [#crazya]

PSoft

Nem mindig![#crazya]

Pld. kétéve ilyenkor Gödön, a g.ci Samsungnál...lematricázta a [#kocsog] a tel. objektívjét is.[#nyes]
Na persze csak az egyikét, a cégesét.
A másik meg, ott lapult a másik zsebemben.
Mondjuk, nem kellet volna a matrica, volt engedélyem a munkával kapcsolatban fotózni, de gondoltam...had örüljön a [#kocsog].

s7manbs8

vadember

Varga Ferenc

Elektron, nem tudod, el olvasni ott van mAh után az elsőnél 9 betü a másodiknál 10, tehát biztos nem ugyan az van bennük .

PSoft

Ráismer valaki?:)

pbalazs