Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

fpd0kbd4

Jól értelmezem? Az érintő fogások vételének a kontrollálására gondolsz?

000000000

Valami olyasmi, viszont itt anyagleválasztás nem történik.
A lényeg az erőmérő cella és annak a visszacsatolása.
Ergo a gép mint erőtöbbszöröző működik miközben tanul is.  
De többet nem árulhatok el !

fn47xk7ei

Mivel nekem "ingyé" van ez az erőmérő ...sok erőm meg már nincs , nem is lesz ... így ugyancsak ingyé azaz térítésmentesen felajánlanám annak aki fel tudná használni értelmesen . De mivel veszekedést nem akarok kreálni így valami kis sorsolásra gondolnék ahova a felhasználási ötletével benevezhetne és véletlenszerűen valaki kisorsolná . Mivel súlya alig van így a postázás költségét bevállalnám .[#ravasz1] ... vagy köcög vagyok az ötletemmel ? [#kocsog]

fpd0kbd4

Nagylelkű felajánlás! Értelmesen csak az tudja fölhasználni , aki rendelkezik hozzá megfelelő kiértékelő műszerrel,elektronikával. Különben csak levélnehezék.

fpd0kbd4

Egy proporcionális szeleppel beültetve egy iskolapadba![#nevetes1]

ANTAL GÁBOR

Becs szó hogy rendelkezem kiértékelő műszerrel ( 2 db Kalibergyáras . ) szívesen átvenném...

ANTAL GÁBOR

Gyorsan akartam elküldeni nehogy megelőzzenek . A 2 mv/ v os cella az a jobbak közül való  ( a kínai mérlegekben inkább az 1 mv/ V osak vannak ) Legutóbb egy Média Markt os mérleget vettem és abból termeltem ki a cellát ( egy komoly laboreszközbe lett beépítve ) Alacsony driftű diff erősítőre dolgozik aminek a jelét egy 12 bites A/ D konverter dolgozza fel .  Hibátlanul működik ...

ANTAL GÁBOR

Ja és kell még egy ötlet: felakasztom rá a kazánom tágulási tartályát . Ha fogy a víz belőle akkor a belevegősődés elött ki fogja jelezni hogy baj van!! [#csodalk][#csodalk]

( szerintem ezt a marhaságot úgy sem fogja űberelni senki )

PSoft

Gondolod?:)

Felakasztom rá az...anyósomat. Ha fogy a víz belőle...jelezni fog.[#nevetes1]

designr

A cella méréshatára 25 kg.Ha ebben van az anyós már ugyis baj van..

PSoft

Csak lesz valakinél egy...nagyobb terhelhetőségű cella fölöslegbe!:)
(ez esetben, kölcsönbe is jó lesz)[#vigyor2]

fpd0kbd4

Versenyen kívül!  Ha a műszerreden van határérték programozási lehetőség és kapcsolási kimenet,még után is tölthet helyetted.

fpd0kbd4

Mekkora az anyós? Az eladó  cuccaim között van egy 20 tonnás . Kölcsön adom  cserébe egy fotóért a mutatványról itt a topikban.

szf

Minek? Mérlegelv? Erőkar?

fn47xk7ei

Nem is akartam nagyon nagylelkű lenni - inkább megmozgatni a nagyon lusta fórumozók agytekervényeit . Mostanában elég gyenge az aktivitás és mintha csak Pál vinni a hátán a fórumot  . Én csak beleugatok néha (mostanában persze láthatóan gyakrabban ) némelyik témában . Szóval visszatérve a témához tartom az ajánlatom csak ne nekem keljen eldönteni kié legyen no meg a módját sem  a vita vagy harag elkerülése miatt. Az viszont nem tetszene ha az adok-veszek előírása lenne a mérvadó , hogy az első jelentkezőé legyen . Szóval döntsétek el aztán elküldöm vagy személyesen elviszem pld. Gábornak Miskolcra . Mint látható sok mindent is árulok az adok-veszek oldalon és oka is van ... köll a pénz ... és , hogy mire ? Mostani szerzeményem egy darab energialánc bár még kevés a plazmához DE e héten sikerült vennem olcsón egy komplett elszívó csatorna rendszert! Nagyon tetszik .[#nevetes1]