Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ezsolt74

Nekem bowdenes extrudernél 70mm/sec-el 7mm-t húz vissza

keri

Játék :)

Bár fogalmam sincs hogy megmozgatja e az asztalt, de másnál is láttam már, hogy ha más nem de periodikus optikai hibát okoz, az ilyen jellegű mechanikai feszültség változás, szóval szerintem egy játék mechanikában is érdemes odafigyelni ezekre.

Most egyébként nem érzek remegést a menetes szárban ha megpörgetem, szóval így már jó lesz, ami hiba benne maradt az kisebb mint a mechanika többi baja, de eredetileg látszott hogy táncol az anya ahogy végigpörgettem az orsót.

keri

Amúgy írtál választ az e-mailre? Mert nem kaptam meg.

vjanos

Kösz, akkor nem vagyok egyedül ezekkel az értékekkel :D

vjanos

Persze. Most elküldöm megint, meg az itt megadott mailedre is.

93kiabn5v

Az lehet kábelhiba ha + ba és - ba is egyfelé szeretne menni a motor. + ba megy de - ba csak búg?

93kiabn5v

Ja és a mechanika nem szorul meg de a motor akadozva viszi. igaz a szíjat sem egyszerű normálisan megfeszíteni.

keri

Felcserélted a Step-dir jelet, vagy nincs rajta a dir

3vv2btrhv

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11811525_745470682230871_6503605742827521394_n.jpg?oh=548d9924db0752c15d687f660ce9cddb&oe=5649C188" border=0>
Békát lehetne cserélni .

93kiabn5v

Az mindegy hogy a z t melyikre teszem a 2 közül?

s2k5ycubj

Ok,de mire?[#wave][#wave]

ru38j6dt2

Sziasztok !  
Tud valaki HIPS-et nyomtatni?

s7manbs8

Mit kellene nyomtatni, nekem valami lila színűm van pl. de elég nehézkes nyomtatni vele, legalábbis régebben mikor próbáltam, nem nagyon tetszett, felkunkorodott nagyon.

ykt6caawj

Nekem van egy spulni HERZ-féle HIPS-em, nyomtattam is belőle apróbb bigyókat. Szereti a jó meleg extrúdert, kb. akkora macera, mint az ABS. Ha elküldöd a modellt, vasárnap megnézem.

keri

Ramps-on? Igen, párhuzamosan van kötve...mondjuk Ramps-on nem fogod felcserélni a step-dir-t, akkor csak simán nem érintkezik a dir vezeték.
A meghajtó bélyeg jobb alsó tüske az.