Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

xmas75

sajnos még csak várom a CB-t :(

s7manbs8

500 Ft ból tudsz csinálni ha akarsz LPT portosat pl.

ih7fm6t23

Igen. Budapesti vagy?
;Valóban tudnék én is összedobni egyet, csak most nem nagyon van rá időm. Az Arduino-s megoldást csak akkor próbálnám, ha nem lenne más, mert nem akarom elrontani a bootloadert, annyira azért nem vagyok otthon ezekben. :)

ezsolt74

Bravóóó...
;A Gigamax-tól sikeresen kiküldték &"kétszer&" a megrendelt 2 tekercs PLA-t.
;Most van belőle 4 tekercsem.

balika

milyen színek? @ezsolt74

ezsolt74

Fehér B kategóriás és természetes (naturál).

rbbhbyvfs

Érdi vagyok, de Déli pu, Batyi tér, Kolosy tér útvonalon mozgom reggel/este.

balika

fehérem van,naturál meg nem tetszik,azért kérdeztem mert haver megy holnap nekem gigamax-ba,átvettem volna,ha esetleg nem vinnék el,akkor késöbb a fehérre lehet vevő leszek.

hyuekyh7a

Én meg fehér prémiumot kaptam mert elfogyott az akciós.
;De nagyon profik, mert akciós áron számlázták.

s7manbs8

Hogy is kell ezt a PLA-t kitisztítani ha beleégett ?
;
;http://kepfeltoltes.hu/150106/PICT2372_kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&" border=0>;

s7manbs8

Fekete színe lett, előtta ABS-t használtam, belée próbálétam, dugni iezt a Ezüst PLA szálat és nem akart kifele jönni szétszedtem hát látom, hogy be  van dugulva

s7manbs8

PLA ra melyik fej a legjobb, nem is kéne ewzt váltogatni, hanem minden anyagnak kell egy hozzávaló fej.

0bn8uxmw

Csak égesd ki a fúvókát gázláng felett utána pedig kis dörzsárral vakard ki a maradék kokszot belőle.
;A legjobb fej szerintem még mindig az E3D v5-v6 szinte gondozásmentes, a szálcsere elég neki hogy tisztuljon (ugyanis kihúzod a koszt(kokszot) szálcserekekor).
;Az E3D terveit nem pocisimmi alapján csinálták mint a többi fejét általában, nagyon komoly mérések és mérnöki munka van mögötte ezért tud annyira jól működni, szerencsére szabadon hozzáférhetőek a tervei és Kínai pajtásaink szorgosan gyártják is. 7-8e forint környékén már van J-head metal néven, tapasztalatok alapján ugyan olyan jók mint az eredetik csak negyed áron.( A fúvóka belső kiképzése nagyon fontos ezt a kínai pajtások nem nagyon szeretik a szálhoz igazítani de mivel a 0.4-es fej a leggyakoribb így ezt gyártják csak a végét fúrják ki a kedves megrendelő igénye szerint. Tehát 0.4-es fejjel kell rendelni ha más méret kell vagy legyártod vagy megrendeled eredetit fúvókát)
;
;
;
;
;
;

ezsolt74

Milyen hőmérsékletre melegítetted fel mielött cserélted a szálat?
;220 fokra nyugodtan felfűtheted, a PLA bírja., és az ABS is meg van olvadva már ezen a hőmérsékleten.

s7manbs8