Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ezsolt74

Ezt vagy elírták ,vagy ennyire nevetséges sebességgel tud csak nyomtatni(Max 15mm/sec)
;
;
;
;http://shop.freedee.hu/termek/cube_pro_asztali_3d_nyomtato_egy_ketto_vagy_harom_nyomtatofejes_valtozatban.html&" TARGET=_fnew>;Cube Pro;

keri

De az is lehet hogy a Z vastagságát építi fel ilyen gyorsan [#vigyor]

PSoft

;   &"Gondolkodtam, közben, hogy az én fejemnek mi is a baja valójában...&"
;
;Hogy lehet ilyen félreérthetően fogalmazni,egy...szakmai fórumon!!!
;[#nevetes1][#nevetes1]
;
;

Szalai György

Egy szabad elektron-nak ezt is lehet.
;Nem kötik a konvenciók. [#vigyor2]

s7manbs8

Most ezt a nyomifej bajt akarnám megoldani, egy menetes szárba bele próbálok fúrni 2 mm-essel egyik részbe, másikba pedig bővebbre, hgoy ne szorulhasson, a meglévő acél részt kicserélem így, két különálló darabra, mivel a hűtőbordába így bele megy, eljén egyik másik meg násik oldalról az M6 menetes külső rész, nem tudom sikerül e most ez, illetve hogy beleragad e.  
;
;Amellett kérdezném, hogy nincs e valakinek egy tuti komplett jó feje, amit esetleg eladna, ha nagyon kellene, hogy ne kéne várnmi mire ideér ki tudja honnan, lehet érdekelne egy ilyen akció, legalábbis lehetne róla szó még most úgy néz ki, ez nem biztos hogy meggyógyul most. A hétvégére meg ígértem a csajomnak, hogy nyomtatok neki egy szép valamit és ha nem sikerül ki vagyok rugva. :)

PSoft

;Sose búsulj!
;
;Mármint,a csaj miatt...majd lesz másik.
;Olyat keress,akit jobban izgat egy 3D-s fakanál,mint egy 3D-s csecsebecse!
;[#wave][#vigyor2]
;
;

designr

Ez komoly motiváció...::))

keri

Te jó ég. Szegény lány. [#bee1] Szerintem a nyomtató piszkálás helyett jobban örülne ha vele foglalkoznál...szerinted én miért nem haladok semmivel? [#vigyor2]

Gyati

Szia! Fűzd máshová a száladat, és nyomtasson ő szeptemberben...   :)
;

Tomeedey

Annak azért lenne felbontása:D

KBalázs

K8200 asztalfűtésnél eddig abban a tévhitben voltam, hogy a 15V tápegység teljesítménye (100W max) kevés a hôntartáshoz. Most megmértem, és nem esik a fesz. le, tehát nem a táp miatt nem tud felfűteni. Mérhettem volna már régen is, tudom, de bedobozoltam a panelt még kezdetekkor, és lusta voltam megbontani. Szóval most kínkeserv a 65&#039C is, de ha a ventill. dolgozik, akkor leesik 50 alá, ami gáz. Megoldás, szerintetek? Én arra gondoltam, hogy kirelézem (mármint SSR) és adok neki 24V tápot, csak az asztalnak. Vagy van jobb megoldás is?

wa76ftbim

Milyen anyaggal nyomtatsz?
;Én PLA-val dolgozok nekem se megy fel 65-70 fok fölé az asztal fűtése de pl 60 fokon és maszkoló szalagra nyomtatva még sosem jött fel semmilyen PLA sem. Leszedni róla nem könnyű a szalag cseréje pedig gyerekjáték.

ezsolt74

Hány A-t tud leadni a tápegység?

KBalázs

Sima üvegre nyomtatok, PLA, nem jön fel nekem se, nem azért akarom fűteni, hanem hogy ne vetemedjen el, általában nagyobb felületű dolgokat nyomtatok, és nem szép ha görbül az alja. Felfûtve szép egyenes marad. De most hogy feltettem egy batár ventit, és megy a tesztnyomtatás, 65 fokról leesett 44-re [#rinya]

ezsolt74

Én megmértem hogy mennyit fogyaszt a nyomtató miközben nyomtat.
;Ha megy az asztal fütés is akkor 175-180W .
;12,6V-ra van beállítva a tápegységem terhelt állapotban, így kb 5-10 perc (nem mértem még az időt)alatt felfűti az asztalt, attól függően hogy 70 vagy 100 fokra kell felfűtenie.
;