Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

0bn8uxmw

[#eljen]Teljesen rendben van, egy jó fém vázas Prusa. 2 venti még elférne a fejen hűteni a nyomatot PLA-hoz.

KBalázs

Ha nincs hûtôventi a gépen, akkor milyen lett a tesztbéka hasa? Nem hajlott le az anyag a hűtés hiánya miatt? Vagy az ablak rá volt nyitva a gépre így télen?
;Mi tartja derékszögben a gép hídját, vagy a keretet? (mármint sarokelemeket nem látni a merőlegesen csatlakozó pontoknál)
;

000000000

A béka hasa
;
;http://www.t2cnc.hu/downloads/Makeblock/3D printer/beka-hasa.jpg&" border=0>;
;
;A gép a radiátor mellett van, ablak csukva:)
;Az alu elemek végei pontosan derékszögüek, így elég a 4 csavar, minden merőleges , derékszögű.
;nagyon masszív az egész mechanika.

s7manbs8

Az éppen most nem működik, de jó ötlet az is. Ezzel most tudok párat csinálni, amennyi kell a gépparkhoz, még össze is raktam próbára az adagolót úgy néz ki, hogy működne is, csak a fejem nem OK most egyelőre.

KBalázs

Ez a béka segge [#nevetes1], nem kötözködni akartam, látom hogy nem lóg. Tényleg érdekelt, mivel én pont ezért tettem fel egy nagy ventilátort a gépre, hogy szebbek legyenek a PLA nyomtatott tárgyak. Igaz nálam az asztal fűtve van valamennyire.
;Az idomok 24x24mm keresztmetszetűek? Én csak azért vetettem fel a sarokelemeket, mert az enyémen, ami szintén hasonló idomokból van (a keresztmetszete is), mindenhol vannak ilyen sarokelemek, és szemet szúrt a hiányuk.

000000000

Igen , 24x24mm-es a profil. Nagyon jó cucc. a plotter is ebből van. Összecsavarozod és működik.Majd megpróbálok aplikálni rá ventit.
;A hűtés annyi, hogy az extruder ventije fújja a levegőt a hűtőbordára és így alul jön egy kis langyos levegő.

KBalázs

Nálam így vannak tömegével a sarokelemek:
;http://www.kepfeltoltes.hu/150110/DSC05771rs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&" border=0>;
;

frob

Még nem szerencsére, hogy sikerült összehozni a szíj szakadást?
;
;Valaki ezt a teszt békát stl ben elküldené? előre is köszönöm!

KBalázs

frob

balika

@vernyul
;melyik motorra gondolsz? ami a fejen van,vagy ami hátul?

balika

bocs,levettem a tetejét,már látom.

0bn8uxmw

Ami hátul van arra gondolok, azt a pár fogat szerintem engedi majd

ezsolt74

Beszereltem a kör asztal fűtést a Kosselbe.
;Egy 5mm-es alu lap van rajta, így most sokkal egyenletesebb a felület hőmérséklete mint ami az üveg lappal volt.
;Még meg kell csinálnom a mágneses rögzítését, mert nem szeretném a kapcsokat használni, azok mindig útban vannak a fejnek ,és jó néhányszor már beleakadt.
;Majd csinálok róla később képeket.