Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

tibs

Aha.
8 órában sokminendt meg lehet oldani.[#nyes][#kacsint]

9t4cz2nu6

Sziasztok, tervezek 3D nyomtatható tárgyakat, alkatrészeket, öntőformákat, szitanyomó lemezt stb. elsősorban műszaki jellegű cuccokat, de minden más is megoldható.
Képeken egy APE lámpatakaró, egyszerű öntőforma, újfajta vadriasztó autóra, és még száz másik dolgot terveztem már. Úgyhogy keressetek bátran.[#nyes][#nyes]

9t4cz2nu6

3m9kaxws5

Sziasztok. kicsit játszottam [#nyes]

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

kijy8hc3f

Tisztelt Fórum.

Szeretnék 3 d nyomtatással kezdeni de teljesen zöld vagyok  Van  egy uktimaker 2+ nyomtatóm, és szeretnék magyarul tudó Curát feltelepiteni. Találtam ugyan egy régebbi instruklciót 4.3.0 val kapcsolatban, de az összes hivatkozott  plusz adatot már nem tudom megtalálni.
Segitsetek, melyik az ujabb cura, ami jól müködik és magyaritható.

Jenő

xhadp99yn

Szia!
minden újjab Cura ban benne van a magyar nyelv csak be kell kapcsolni

xhadp99yn

" Értelem szerűen a saját telepítési mappában kell megkeresni a ( GeneralPage.qml ) fájlt ,rendszergazdaként indítani amivel modosítod,mert csak akkor engedi elmenteni,felülírni a fájlt.
Ha valakinek problema a Cura angol nyelve, ennyit kell csinalni:
c:\Program Files\Ultimaker Cura 4.8.0\resources\qml\Preferences\GeneralPage.qml
fájlt megkeresed/megnyitod (notepad pl) es a
" Component.onCompleted: { ... }"
paraméterek közzé beilleszted ezt a kódot
append({ text: "Magyar", code: "hu_HU" })
Restart a Curanak, es innentol valaszthato a beallitasok kozott a magyar nyelv. "

kijy8hc3f

Bagyon szépen köszönöm.

Jenő

Timár László

Jó, biztosan sokan keresnek a szomszédból.
Email:   
Telefon:   
Viber:   
Ország:   
Irányítószám:   
Helység:

ncbh79hpv

Creality printet használok....ender 3 v3 ke-vel...olyan problémám van hogy a kitöltés fel fel szakad itt ott...hol lehet azt állitani? mitöl szakadhat fel?...vastagitani kellene vagy lassitani a nyomtatást?

VighLajos

Pali79

Sziasztok!
Itt a hirdetések között is felbukkant már többször automata színcserélős, 5 vagy 12 színű Prusa I3 nyomtató. Van valakinek tapasztalata vele? Megbízható gépek? Egyszer volt már valamilyen 3D nyomtatóm de nagyon vacak volt, el is adtam és el is vette a kedvem az egésztől. Ha beruházok valamire, jó lenne egy kis sikerélmény.

neduddgi

Szia!

A nyomtató jó, bár ma már nem számít gyorsnak.
Nekem nagyon bejött.
Színcserélőről nem mondhatom el ugyanezt ...

Pali79

IdézSzíncserélőről nem mondhatom el ugyanezt ...
Úgy érted, hogy a színcserélő része nem jó?